Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhet egy fiúnak a "lánybarátja"? Lehet-e a barátságból több?
Szerintem neki fogalma sincs arról, hogy te mit érzel vagy akarsz.
Ezért mondd el neki, lehet, hogy ő is pont ugyan ezt érzi.
Ne a halálos ágyadon bánd majd meg, hogy nem mondtad el;)
20f
Szerintem sincs fiú-lány közötti barátság, mert ahogy te is írtad előbb-utóbb az egyikőjük többet szeretne majd barátságnál. De ez nem azt jelenti, hogy akkor a másik is úgy fog érezni. Én is voltam ebben a helyzetben, csak nálunk fordítva volt, a srác akart volna többet (ez volt 9.ben), de én nem szerettem volna semmit. Aztán fordult a kocka és 12.ben meg én szerettem volna többet, de akkor meg neki barátnője volt. Így szépen elkerültük egymást, de megmaradtunk barátok.
Úgyhogy nehéz dolog ez... :) Szerintem továbbra is közeledj hozzá, aztán majd látszik rajta, hogy ő is viszonozza-e. Szerintem van még esélyed! :)
Eleinte még csak barátkozz vele, beszélgessetek minél többet és ha már úgy érzed, hogy elég stabil a barátságotok akkor mondd el neki, hogy szereted.
Én is ezt csináltam. Elég erősnek tartottam a barátságunkat ahhoz, hogy elmondjam neki. A srác azt mondta szeret (nem barátságból), de most nem szeretne kapcsolatot. Én megértettem, maradtunk barátok. :)
Sok sikert nektek! Szurkolok :)
Igazából én sem szeretnék vele együttlenni, de muszály volt elmondanom neki, mert már nem bírtam tovább.
utolsó vagyok
Bocsi, az utolsó mondat valahol feljebb kéne legyen, de véletlenül megnyomtam valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!