Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhet egy fiúnak a "lánybará...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhet egy fiúnak a "lánybarátja"? Lehet-e a barátságból több?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki kegyetlenül tetszik nekem, már vagy... lássuk csak... három éve.:/ Most a dolgok kezdenek kissé megszépülni közöttünk, egész jó haverok vagyunk. Szerintem ez annak a következménye lehet, hogy kicsit bátrabb vagyok. Ha meglátom egyedül, odamegyek hozzá, és megkérdezem, hogy mi az, hogy Ő, a nagy "partyarc" egyedül van, meg hasonlók. Úgy viselkedek, mintha legjobb haverok lennénk (ami most már nincs is olyan távol). Szerintetek így észrevesz majd egyáltalán, mint lányt? Én a nem-lehet-barátság-fiú-és-lány-között-elvet vallom, tehát úgy gondolom, hogy ha barátok vagyunk, előbb utóbb megszeret majd úgy is, ahogy én szeretem őt, mert ez az elv azon alapul, hogy az egyik fél előbb utóbb többet akar. Bár én már többet akarok, így szerintetek van esélyem? Vagy már nem érdemes 3 év után ezzel foglalkozzak??
2011. jan. 23. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
eleve szerintem lány fiu barátság nincs :D
2011. jan. 23. 20:37
 2/8 Moszuke ***** válasza:
0%
semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem a kérdés olvasása.. azt hiszem ez mindent elmond.
2011. jan. 23. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem neki fogalma sincs arról, hogy te mit érzel vagy akarsz.

Ezért mondd el neki, lehet, hogy ő is pont ugyan ezt érzi.

Ne a halálos ágyadon bánd majd meg, hogy nem mondtad el;)

20f

2011. jan. 23. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ui: szerintem van barátság fiú és lány között.
2011. jan. 23. 20:40
 5/8 anonim válasza:
100%

Szerintem sincs fiú-lány közötti barátság, mert ahogy te is írtad előbb-utóbb az egyikőjük többet szeretne majd barátságnál. De ez nem azt jelenti, hogy akkor a másik is úgy fog érezni. Én is voltam ebben a helyzetben, csak nálunk fordítva volt, a srác akart volna többet (ez volt 9.ben), de én nem szerettem volna semmit. Aztán fordult a kocka és 12.ben meg én szerettem volna többet, de akkor meg neki barátnője volt. Így szépen elkerültük egymást, de megmaradtunk barátok.

Úgyhogy nehéz dolog ez... :) Szerintem továbbra is közeledj hozzá, aztán majd látszik rajta, hogy ő is viszonozza-e. Szerintem van még esélyed! :)

2011. jan. 23. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Eleinte még csak barátkozz vele, beszélgessetek minél többet és ha már úgy érzed, hogy elég stabil a barátságotok akkor mondd el neki, hogy szereted.

Én is ezt csináltam. Elég erősnek tartottam a barátságunkat ahhoz, hogy elmondjam neki. A srác azt mondta szeret (nem barátságból), de most nem szeretne kapcsolatot. Én megértettem, maradtunk barátok. :)

Sok sikert nektek! Szurkolok :)

Igazából én sem szeretnék vele együttlenni, de muszály volt elmondanom neki, mert már nem bírtam tovább.

2011. jan. 23. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Bocsi, az utolsó mondat valahol feljebb kéne legyen, de véletlenül megnyomtam valamit :)

2011. jan. 23. 20:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó: nagyon kedves vagy, köszi :).
2011. jan. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!