Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki még nem csókolózott annak az első csók általában hogyan szokott sikerülni az első csók 18f?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 10:28
11/13 Heni1204 válasza:
Nekem az első fantasztikus volt.14 voltam.A fiúval elmentünk sétálni és egy helyen megálltunk és ő lekapott..Ahhoz képest,hogy ez volt az első egyszerűen tökéletesre sikerült.Szerintem én se voltam olyan béna ;)
(L/15)
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem igaz, hogy az első mindenkinek rossz. Nekem pl máig az egyik legnagyobb élményem "elsők" terén... egyszerűen csak érezni kell a megfelelő pillanatot, nem szabad siettetni, sem izgulni miatta, hagyni kell hadd "jöjjön aminek jönnie kell". :)
Én pl 18 voltam mikor először csókolóztam, de talán ez kellett hozzá, hogy ne éljem meg bénának, kellően érett legyek hozzá. Ennyi.
13/13 anonim válasza:
Szépen megfoalmaztad a kérdést,fiam XD Amúgy ember válogatja.Speciel engem vegyes érzelmekkel tölt el.Első randi volt,paráztam,már úgy a félidőnél elhintett egy megjegyzést,hogy ő még sosem csókolózott cigissel,én meg azt mondtam neki,h ma nem is fogsz...Trallala,fél óra múlva nekemrontott én meg csak ültem,mint egy fadarab,még a szemem is nyitvamaradt.Belenevettem,de utána próbáltam viszonozni a dolgot.Elég jól sült el azt leszámítva,h megharaptam az ajkát XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!