Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki még nem csókolózott annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki még nem csókolózott annak az első csók általában hogyan szokott sikerülni az első csók 18f?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ez milyen kérdés?:D

am meg nem kell parázni.érzésre jön az.

2011. jan. 23. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Ne ijedj meg, ne félj hogy nem lesz jó, hanem élvezd :-)

Első csokom szerintem "szar lett" de a 2. már sokkal jobb..:-D

csaj smárolt le és.. hát hirtelen jött. Másodiknál meg én vissza. kb 10p. múlva

16,5/F

(14 voltam)

2011. jan. 23. 10:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első nagyon szarul sikerült,nem is esett jól és el is röhögtem magam közben! szegény srác,biztos leromboltam egy kicsit az önbizalmát!! :P:P
2011. jan. 23. 10:48
 4/13 anonim ***** válasza:
barátnőm aztmondta nagyon profin csókolok.. mondanom se kell az volt az 1.;D ő ezt azóta se tudjaxD
2011. jan. 23. 10:53
 5/13 böiler ***** válasza:

Elbalf_szoskodtuk. Ő rágózott, és kérdezem, mi van a kicsi szádban? 10 percig röhögtünk rajta, de ettől függetlenül is bénák voltunk. :) Utána 2 óra intenzív gyakorlás. Szerintem már jól megy. :D

17/F

2011. jan. 23. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem az első jól ment,de a 2.-3.már túl nyálasra sikerült:D:D De aztán mint szokott belejöttünk...
2011. jan. 23. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
első volt életem legrosszabbja :D elbénáztam rendesen, de visszagondolva vicces volt. hát ezen át kell esni. majd belejön az ember (:
2011. jan. 23. 11:59
 8/13 anonim válasza:
Szinte mindenkinek gáz:-D Nekem is az volt. A barátnőm dolgozott de én megnem tudtam mit csináljak, elkezdtem röhögni. Aztán ő is, de lankadatlanul gyakoroltunk és mostanra minden jó lett. A szexxel is így volt. Nem akart felállni ha felállt akkor elmentem, de második alkalommal a lelket is kikúrtam belőle. Mondta is hogy először nem gondolta volna, hogy ilyet is tudok:-D Ez 3 éve volt, azóta is együtt vagyunk, szóval no para:D
2011. jan. 23. 15:34
 9/13 anonim válasza:
az első szerintem mindenkinek bénán sikerul.nekemis....de valoszinüleg azér mert mindenki fél eleinte kicsit....s mikor ulesel rajta rájössz hogy semmi nagy cucc s akkor már sokkal simábban megy a többi.ennyi
2011. jan. 30. 08:44
 10/13 anonim válasza:

A kérdés kissé vicces:)

De rég is volt talán 13-14 éves lehettem!Nem volt valami nagy szám!Jó tanács ovakodj a büdös szájú emberektől az igazán nagy csalódás+aki nyálzik mit egy fogzó baba!:))))

2011. jan. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!