Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit néztek meg egy fiún/férfin először?
Figyelt kérdés
megkérdeztem egyik ismerősnőmet, és ö pl cipő-ruha-arc
kíváncsi vagyok h általában mit néznek meg nők először
a párkapcsolatban élők kérem kisit vonatkoztassanak el, és ne azt mondják h tök mind1 meg h páromon mind1 mi van. ez természetes... hanem h mit néznének
köszi
2009. febr. 3. 18:39
21/22 anonim válasza:
1. arc, haj
2. szem, mosoly (szép szemekkel és jó mosollyal engem nagyon könnyen le lehet venni a lábamról :))
3. felsőtest, fenék :P
4. stílusa, kisugárzása, személyisége :D:D
22/22 anonim válasza:
én először a test tartásra figyelek fel hogy görnyedt valami betegsége van vagy szégyenlős esetleg büszke az mindent elárul, ez tudat alatti nem rég vettem észre hogy ezt nézem meg először, aztán az arca hogy milyen kifejező vagy kifejezéstelen hogy benne van-e a szemében az értelem szikrája vagy nincs és a legbeszédesebb a szem mindent elárul szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!