Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit néztek meg egy fiún/férfin először?
Figyelt kérdés
megkérdeztem egyik ismerősnőmet, és ö pl cipő-ruha-arc
kíváncsi vagyok h általában mit néznek meg nők először
a párkapcsolatban élők kérem kisit vonatkoztassanak el, és ne azt mondják h tök mind1 meg h páromon mind1 mi van. ez természetes... hanem h mit néznének
köszi
2009. febr. 3. 18:39
1/22 anonim válasza:
élőben a pici babafülét néztem meg először
2/22 anonim válasza:
Hát elösször az arcát, haját.. cipőjét, ruháját.. persze csak, ha így futólag látom.. ha viszont ismerem az illetőt, és közel is kerülök hozzá úgymond.. akkor a kezét is szemügyre veszem.. ezzel együtt a körmeit.. mert ha szép, tiszta a körmei, akkor tudom, hogy igényes a fiú. :) így vagyok a cipővel is.. ha a cipő tiszta, akkor odafigyel magára, és a jó megjelenésre. :)
4/22 anonim válasza:
Én legelőször a szemeit nézem meg. Ha szép szemei vannak akkor az már egy jó pont. Utánna jöhet maga az arc, aztán testalkat, öltözködés és a kezeit én is fontosnak tartom! :) Főleg hogy szép tiszták legyenek a körmei és legyen jó illata mindig.
5/22 anonim válasza:
Arcát(1.száj, 2.szem, 3.orr), kezét->körmét, cipőjét.
6/22 anonim válasza:
Ha így futólag látom akkor a ruha cipő arc stb. de ha ismerem az illetőt akkor a szemét a fogait és a kezét.
7/22 anonim válasza:
szemét,az sok mindent elárhulhat,aztán az arcát,kezét és végül egybe az egész testét,megjelenését viselkedését:)
számomra nem elég,ha jól néz ki.a személyisége sokkal fontosabb:D
(14/L)
8/22 anonim válasza:
Az arcát (Bőr, arcforma, dolgok elhelyezkedése :P) szem, orr, száj, magasság és hogy sokat mosolyog-e az nálam nagyon fontos.
9/22 A kérdező kommentje:
egy 8 szemű 6 fűl-ü troll akinek szimetrikusan van elhelyezve mindene jah és sokat mósoylaog :D bocs csak eszembe jutott
2009. febr. 3. 19:26
10/22 anonim válasza:
Arc(nálam is szem-száj megugy minden)kezek,test
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!