Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit néztek meg egy fiún/férfin először?
Figyelt kérdés
megkérdeztem egyik ismerősnőmet, és ö pl cipő-ruha-arc
kíváncsi vagyok h általában mit néznek meg nők először
a párkapcsolatban élők kérem kisit vonatkoztassanak el, és ne azt mondják h tök mind1 meg h páromon mind1 mi van. ez természetes... hanem h mit néznének
köszi
2009. febr. 3. 18:39
11/22 anonim válasza:
Szem-száj, haj, nyak, kéz. Aztán "farmermárka" (vagyis mindenhol öv alatt), de ez nem igazán döntő benyomás.
12/22 anonim válasza:
haj..arc..szem.. utánna az összhatást.. :)
13/22 anonim válasza:
az egész fiút, utána a szemét, max ha megismerem akkor nézem meg alaposabban, de akkor sem full "részletesen" például engem annyira nem érdekel a cipője meg a keze:\ valahogy az összhatásból is kiderül, hogy igényes e a fiú, nem kell nagyítóval átvizsgálni a lábkörmét is.
15/22 anonim válasza:
:D
Én végig szoktam mérni. Arcát, ruházatát stb. és ha jó az alakja, akkor megfordulok utána és a hátsóját is megnézem. ;) Ha visszafordul ő is, azt jó jel. :)
16/22 anonim válasza:
Első pilantásom úgy az egész srácra irányul, de kb már lent is van a tekintetem a cipőjén.Egy cipő mindent elárul.Most komolyan. ha jó cipője van,rossz arc nem lehet, de komolyan....aztán mindenképp Arc, majd kisugárzás, utána kb felsőtest majd popsi :D
17/22 anonim válasza:
Az arcát (1.arc, 2.szem, 3.haj), a lábát, a ruháját , a cipőjét, aztán úgy egybe az egészet (16/L)
18/22 anonim válasza:
Én a haját nézem először. Aztán az arcát meg az egész testét, hogy hogy van összedobva...szval az alakját.:D
19/22 anonim válasza:
Először a haját.utána meg a szemét :).aztán pedig azt hogy körülbelül milyen magas lehet,mivel én 180 cm magas leányzó vagyok :DD
20/22 anonim válasza:
És a fogsorát csak 1 válaszóló nézi meg mi ? :S
Elég szomorú :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!