Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy bejövök a fiúnak a randin s lesz folytatás? Jelek mik? És a később, hogy akar valamit? Tapasztalatlan vagyok nagyon ebbe.
A válasz nagyon egyszerű: meg akar dugni, és ezt a szándékát nem nagyon fogja rejtegetni.
Ha esetleg arra vagy kíváncsi hogy kefélésen kívül mást is akar-e: sajnos biztosan nem tudhatod.
"küzdve küzdj és bízva bízzál"
Sokat elárul mit csinál az első randin.Tapasztalataim szerint akik komolyan gondolják veled, azok előbb szeretnének megismerni és nem sietnek.
Én is pont ebben a fázisban vagyok még:)
ismerkedek egy normális sráccal, a legjobb barátom jóvoltából..
Randizgatunk.Már a 3. randin vagyunk túl és beszélgetésen kívül más nem történt, viszont folyton kéri a következő találkozót:D
tehát összefoglalva, ha tetszel neki azt észre veszed rajta.leutánozza a mozdulataidat, figyel rád, esetleg ha mondasz valamit azzal kapcsolatban kérdez is valamit, és nem siet:)
18:49esnek.
Köszönöm szépen rendes vagy.sokat segítettél nekem.
Kívánom alakuljon úgy a kapcsolatod ahogyan azt te szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!