Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz? [lent]
Konkrétan csak annyi van, hogy már volt 3 barátnőm, mindegyikkel smároltam, póló alá benyúlás stb.. nemtudom valamiért olyan érzésem lenne mintha ez kicsit fura lenne...
12/F
Szerintem szünetelhetnél a csajozással. 12 éves vagy. Még nagyon sok időd van poló alá nyúlkálni, és egyéb ilyen dolgokat csinálni. Elhiszem, hogy érdekelnek a lányok, de egyelőre csak ábrándozzatok a haverokkal.
:)
12 évesen ne akarj semmit még...majd ha nagyobb leszel.
Addig ott vannak a mesék nézzed azt xD
Köszönöm a bunkó hozzászólást(utolsó válaszoló).
Amúgy meg tapadnak rám a csajok nem érdekli őket hogy 7.-es vagyok stb..
Mikor én voltam általános sulis is volt ilyen emberke.Egyszerű tény jófej volt,kifejezetten jól nézett ki.Azért hetedikes..Belegondoltok annyira nem kicsi.(jó korát nézve igen,de manapság nyolcadikos lányok már rég nem szűzek..-.-)
hát..eddig így még oké. De a 3 barátnőd szeretted is?
nehogy a végén az legyenhogy mindenki csak azért mert oda hozzád hogy elveszitse a "csókszüzességét",mert h gáz egy lánynak ha még nem smárolt senkivel..(szerintük,akkor.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!