Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
17 vagyok eddig nem volt barátnőm és nincsen sok tapasztalatom ezen a téren van 1 lány aki nagyon tetszik hogyan tudnám elhívni valahova???
és hova érdemes elhívni?(mozi,...stb.)
Első és legfontosabb az önbizalom, aki magabiztos egy lánnyal szemben az már fél sikert könyvelhet el.
Hova vidd el, mindenképpen ha igent mond és ez a magabiztosság alapján igen valószínű, olyan helyre vidd ami nem túl költséges.
pL vidd el sétálni egyet, aztán hidegre való tekintettel javasolj egy forró italt és valami kaját egy kis tv-zés vagy dvd-és mellé nálatok, aztán a film gyorsan véget ér és beszélgethetek egy nagyot.
De sose feledd el végig legyél magabiztos.
A küszöb átlépése az, hogy mély levegőt veszel, összeszeded magad, és épkézláb megkérdezed. Tudom, nehéz, remegés-izgalom-stb., de hajrá! Utána simán megy. :)
Légy természetes, laza, amilyen máskor is szoktál lenni.
A legegyszerűbb kérdések a legjobbak:
- Ráérsz ma/holnap délután? Ismerek egy jó kávézót.
Vagy bármi más.
- Van kedved sétálni? Aztán beülhetnénk valahova, a hideg miatt.
Ilyesmi.
Hm, hogy mit lehet csinálni?
Ha nincs olyan csontrepesztő hideg, mehet a séta (én legutóbb úgy randiztam, hogy felajánlottam, vittem egy termoszban forró teát) valami nyugodtabb hely felé - liget, zöldebb terep, stb. Vagy teázó, kávézó.
A mozi is jó ötlet, bár én azt azért nem szeretem, mert csak magad elé bámulsz, a másik csak úgy elvan melletted. De végülis, az se rossz - utána megbeszélhetitek az élményeket egy üdítő mellett.
Vagy, randiztam már (olcsóbb, persze) kiállításon is, ott volt idő és hely beszélgetni, véleménycserélni, megtudni, kinek mi tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!