Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek fontos a kockahas? Az baj, ha van egy kis felesleg a srácon?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:14
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
az előző komment az azelőtti kommentelőnek szólt:)
2011. jan. 16. 22:56
 12/27 Mentifantezsvér ***** válasza:
Hát...szerintem a kockás has és a pici felesleg is okés :D mivel énis kicsit teltebb vagyok hülyén niznék ki egy cingár mellett :D de nem hiszem hogy ez alapján dönteném el h bejöne valaki vagy nem..
2011. jan. 17. 00:09
 13/27 anonim ***** válasza:

"nekem kocka hasam van de neked a szádba sem adnám..."

Hát nézd, nincs is rá szükségem! :) Nem tudom mi a probléma azzal, hogy ha én figyelek az étkezésemre, és rendszeresen edzek, akkor a páromtól is elvárom, hogy ne lustuljon el. Vannak, akiknek bejönnek a testes pasik, és vannak akiknek nem. De a vonzalomhoz nem elég a humor, már bocs.

2011. jan. 17. 11:17
 14/27 anonim ***** válasza:
én inkább úgy fogalmaznám ezt a dolgot hogy vannak akiknek a testesebb vannak akiknek a sportosabbak jönnek be , hogy valószínűleg úgy gondolják hogy a sportos alakú fiúknak lehet kocka hasuk van csak üresfejűk, és a testesebbeknek meg aranyosabbak édesebbek, érzékiesebbek , mittudomén , ezért inkább ez a zsánerük , miközben egy sportos fiúnak is lehet normális felfogása , humora ..stbstb
2011. jan. 17. 16:56
 15/27 anonim válasza:
én speciel nem csípem az izomagyú tulkokat
2011. jan. 17. 19:13
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem vágyom kockákra, egy olyan srác volt eddig az életemben, aki "kockás" volt. Eddigi legjobb szexuális élményem viszont egy olyan sráchoz kötődik, aki az én törénetemben a legtestesebb volt- egyáltalán nem volt kövér, de némi fölösleg volt rajta.

Nekem fontosabb, hogy izmos combja, feneke legyen- ha picit felszed a hasára, nem gond.

2011. jan. 17. 20:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha a pasinak kockas a hasa...De nem kell h nagyon izmos legyen..csak egy kicsit..szal eszre lehessen venni h sportos alkat az illeto..De persze ahogy minden, ez is szemelytol fugg..kinek milyen az izlese!!! :D
2011. jan. 17. 21:31
 18/27 anonim ***** válasza:
nem musz kocka has de a dagatt áállat se ;)
2011. jan. 21. 23:29
 19/27 anonim ***** válasza:
hát szerintem inkább a kockahas, de semmit nem kell túlzásba vinni, elég hogy csak egy kicsit látszódjon, már tudni hogy nem egy lusta emberkéről van szó ;)
2011. jan. 21. 23:40
 20/27 anonim válasza:
Nekem sosem jött be a kigyúrt kockás has, de a felesleg sem.viszont egy vékony derék, szép hát, szép karok annál inkább, és ami a legfontosabb, hogy arányos legyen.
2011. jan. 21. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!