Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas-vékony-csendes csajok mennyire jönnek be/ vagy nem jönnek be a pasiknak?
Pl.174/55
Más csajok mit gondolnak róluk? Gorilla meg iesmi? És pasik szerint?
Csaj vagyok, bocs, de csak annyit mondok, hogy:önbizalom, kedves, önbizalom :) Ha elfogadtad saját magad, mások is elfogadnak téged, és szerintem semmi gond nincs veled!
Én is magasabb vagyok, vékony, de azért van mibe belemarkolni :D De mégse vagyok Gorilla, és te se!:)
Nekem pl,mindegy h,milyen magas a lány(193cm vok) és ha sokat mosolyogsz a fiúkra,vagy ha társaságban vagy,akkor tuti előbb-utóbb felfigyelnek rád. Legalábbis nálam majdnem mindegy a lány kinézete,ha jó fej és mosolygós,tehát sugározza pozitivitást!
Szerintem minden fiúnál bejön ez.
Fiúknak az jön ba, ha úgy találkoznak egy ilyen lánnyal, hogy azt látják rajta: ez a lány jó a bőrében.
Ha viszont úgy találkoznak, hogy ez a lány utálja magát, akkor az mai szóhasználattal élve gáz.
Az én barátnőim egytől egyig teljesen másképp néztek ki, nincs olyan h a fiúknak nem jön be a te alakod, vagy marhára bejön. Kik azok a fiúk? Mennyit akarsz? :) keresd meg azt, aki szeret és szerethető.
Ez nem azt jelenti h nagy őt keress, ez baromság. Az Egyet keresd. Több Egy van.
Húúú...Ez aztán kísérteties...
174cm/55kg/15/L -ez vok én...:)
Hát,tudom,hogy mág fiatal vok,stb,de eddig nekem nem sok sikerem volt a pasik terén...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!