Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A magas-vékony-csendes csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas-vékony-csendes csajok mennyire jönnek be/ vagy nem jönnek be a pasiknak?

Figyelt kérdés

Pl.174/55

Más csajok mit gondolnak róluk? Gorilla meg iesmi? És pasik szerint?

2009. febr. 1. 19:23
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kor?
2009. febr. 1. 19:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Kicsi cici kicsi popsival?
 3/11 A kérdező kommentje:
18, valószínűleg nem leszek már magasabb, hízni meg nem tudok:(
 4/11 anonim válasza:
Magasságot nem tudom hogy úgy értetted-e hogy az átlagnál magasabb-e de a magasság szerintem megfelelő. A csendesség.. háát ha bejössz egy pasinak akkor szerintem nem kell változtatni magadon.
2009. febr. 1. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csaj vagyok, bocs, de csak annyit mondok, hogy:önbizalom, kedves, önbizalom :) Ha elfogadtad saját magad, mások is elfogadnak téged, és szerintem semmi gond nincs veled!

Én is magasabb vagyok, vékony, de azért van mibe belemarkolni :D De mégse vagyok Gorilla, és te se!:)

2009. febr. 1. 19:29
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem pl,mindegy h,milyen magas a lány(193cm vok) és ha sokat mosolyogsz a fiúkra,vagy ha társaságban vagy,akkor tuti előbb-utóbb felfigyelnek rád. Legalábbis nálam majdnem mindegy a lány kinézete,ha jó fej és mosolygós,tehát sugározza pozitivitást!

Szerintem minden fiúnál bejön ez.

2009. febr. 1. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:

Fiúknak az jön ba, ha úgy találkoznak egy ilyen lánnyal, hogy azt látják rajta: ez a lány jó a bőrében.

Ha viszont úgy találkoznak, hogy ez a lány utálja magát, akkor az mai szóhasználattal élve gáz.

Az én barátnőim egytől egyig teljesen másképp néztek ki, nincs olyan h a fiúknak nem jön be a te alakod, vagy marhára bejön. Kik azok a fiúk? Mennyit akarsz? :) keresd meg azt, aki szeret és szerethető.

Ez nem azt jelenti h nagy őt keress, ez baromság. Az Egyet keresd. Több Egy van.

2009. febr. 1. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
Na erre muszály válaszolnom . Ne hidd h a "nagy mellű nagy seggű" csajok jönnek csak be a pasiknak sőt amúgy ha megkérdeznéd őket pont az ellenkezőjét mondanák amúgy nem értem mi bajod a magasságoddal h 174 az sok nálam pl 10 cm el vagy alacsonyabb és amúgy meg oylan fiút keress aki magasabb avyg hasonlóan magas mint te ... a te korodban ezt nem nehéz összehozni .. a másik emg nem a csajoknak kell hogy tetszél
2009. febr. 2. 11:02
 9/11 anonim ***** válasza:
a vékony-csendes lány a legjobb párosítás :DDD
2009. febr. 2. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Húúú...Ez aztán kísérteties...

174cm/55kg/15/L -ez vok én...:)

Hát,tudom,hogy mág fiatal vok,stb,de eddig nekem nem sok sikerem volt a pasik terén...:(

2009. febr. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!