Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak a magas vagy az alacsony lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok,hogy a fiúnál mindenképpen alacsonyabb legyen és az a lány jön be neki.Hanem pl a pasiknak kik a szebbek?2008. nov. 12. 20:35
1/15 anonim válasza:
van aki a magasabb modell alkatokat kedveli, de ez TELJESEN egyénfüggő, hülye kérdés bocsi
2/15 A kérdező kommentje:
Azért mert kiváncsi vagyok azért kérdeztem meg.Ettöl még nem hülye kérdés szerintem.
2008. nov. 12. 20:38
3/15 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés volt már, használhattad volna a keresőt is.
4/15 anonim válasza:
ha választani kell akkor inkább alacsonyabb .. mert az alacsony lányok cukik :D egy magas lányra meg h mondjam h huuu de kis cuki de kis aranyos :S
5/15 anonim válasza:
relativ, arra mondhatod hogy fhűű de bombázó, szerintem tök mind1 h milyen magas a lány
6/15 anonim válasza:
Mindegy csak,jó nagy melle legyen,meg szűk puncija:D
Nem utolsósorban nem árt,ha jól főz.
7/15 anonim válasza:
Az fontosabb, hogy összkép szempontjából vonzó legyen :)
8/15 anonim válasza:
Kedves 3. válaszoló, miért a testmagasságtól függ az hogy a lány cuki meg aranyos-e?:) A nőiesség, törékenység belső tulajdonság, kisugárzás kérdése, nem pedig azé hogy milyen magas valaki. Egyébként szerintem a pasiknak bejönnek a magas, meg alacsony lányok is, mindkettő lehet szép, arányos, formás. De ez olyan mint ha azt kérdeznéd hogy a szőke vagy a barna szebb.
9/15 anonim válasza:
én 196 centi magas vagyok, de nekem az amúgy is apró lányok tetszenek, bár tuti hülyén néz ki, amikor a hónom alá vágom őket :P
10/15 anonim válasza:
Nem ez az első ilyen kérdés amit olvastam mostanában ezen a fórumon és eléggé nekikeseredtem mert a válaszadó pasik többsége inkább az alacsonyabb lányokat részesíti előnyben, a magasakat meg ezek szerint nem tartják aranyosnak.:( Én 178 centi magas lány vagyok és eddig abban a hiszemben voltam hogy vonzó vagyok a pasik számára de ezek szerint mégsem annyira.:(
/boccs az off-ért/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!