Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagy inkább az alacsony lányok jönnek be Nektek?
én úgy hogy összkép mind 2 lehet haláli aranyos na meg persze baromi szexi is
ugyan ezen az alapon a hajszín is kb m1 mert ha jól áll neki miért ne ?
láttam én már alacsony szexi vöröst meg magas szexi vöröst is alacsony cuki barnát és magas cukit is [ez utóbbit most akarom be cserkészni :D]
stb stb :D
19F
az mér alacsony ?:D én 173vok kb de igazából m1 :D vízszintesbe úgyis jó helyen vagyok XD a többit meg megoldjuk nem ?:D
19F
az mért gáz ?:D legalább nem kell le térdelnie XD jó ez köcsög volt :D tényleg érdekesen nézhet ki 1 ölelés :D
oda megy 1 zsaru hogy miért tapizza a lányát XD
19F
170 centimétertől felfelé, csakis a magas nők. Irtózatosan szexik tudnak lenni a hosszú combok meg még minden más ami egy magas nőnek van. Alacsony lánnyal nem járnék.
180cm F
és az miért baj ha 1 magas veled v alacsonyabb ?:D amit el veszít függőleges hosszba azt vissza kapja vízszintesbe :D [ és itt nem a sörhasra gondolok :D]
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!