Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az interneten ismerkedni gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten ismerkedni gáz vagy nem gáz? !

Figyelt kérdés
zenész vagyok, úgy hogy nagyon sok ember ismer, de nem akarom hogy az imponáljon egy nőnek hogy lát zenélni.
2009. febr. 1. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
És megnyugtatásképp: nem szóltam le ezzel azokat, akik neten ismerkednek... Mindenki úgy ismerkedik, ahogy Neki megfelelő és Neki jó...
2009. febr. 1. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
az interneten ugyanolyan emberek vannak mint a buszon, nem is értem mi az ítélkezés alapja....
2009. febr. 1. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
neten is jó ismerekdni és életben is, de én az utobít támogatom jobban, egy biztos h nem gáz én mind2 változatban ismerkdek
2009. febr. 1. 17:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy aki neten ismerkedik az nem merné magát felvállalni.

Én ismerkedtem több helyen is, suli, bulik, itt-ott, baráti körben, de nem találtam senkit, akkor jött a net, és ott meg találtam magamnak párt. Ott ugyanúgy felvállaltam magam képpel, valós adatokkal, és méretekkel.

2009. febr. 1. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem nem gáz!

Vegyünk például engem egy hosszú kapcsolatomnak lett vége(6év) és egyszerűen nem volt annyi önbizalmam hogy élőben ismerkedjek fiukkal, így a internetes ismerkedést választottam amit nembánok mert így kicsit könnyebb volt mint ha egyből személyesen találkoztam volna a fiukkal.

És nem bánom hogy így tettem immár 9 hónapja boldogan élek a párommal akit az egyik internetes társkeresőn (www.love.hu) ismertem meg . Ami a legérdekesebb hogy a beregisztrálásom után pár órával és egyből egymásra találtunk.

Szóval egyáltalán nem kell ezt a fajta ismerkedést leírni.

2009. febr. 1. 18:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én életemben eddig 2 pasi volt. egyiket a chat.hu-n, a másikat a love.hu-n ismertem meg. Amíg beszélgetés volt, nem is volt gond. Összejöttünk és csak hónapok múlva derült, ki, hogy milyen hazugok. Az egyik 3 hónap múlva dobott, a másik 5 hónap után, mondván, hogy kihunyt a láng...Holott semmi probléma nem volt közöttünk azelőtt! Úgyhogy én feladtam a reményem ezzel kapcsolatban. Volt olyan 2x is, hogy zaklatásig fajult a dolog...Szerencse kell, hogy ne ilyen barmokkal fuss össze. Hát én mindig kifogtam...

Próbáld ki és meglátod, mennyire jó, vagy rossz.

2009. febr. 1. 18:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nem gáz, mi már 2,5 éve együtt vagyunk..nagyon egymásra találtunk, szerintem keresve sem sikerült volna..és mindez egy éjszakai unatkozásnak köszönhető, ami miatt felmentem chatre..talán ezt hívják Sorsnak?
2009. febr. 1. 23:51
 18/19 A kérdező kommentje:
ha lehet akkor élőbe szeretném, de lehet bepróbálom a netet, ott egyből nem derül ki minden:) vicces, izgalmas:D
2009. febr. 2. 23:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam idézőjelbe téve nem lehet gond legalábbis az én résemről soha nem hazudok, az interneten keresztül se a másiknak magamról.

Mert hülyeségnek tartom, ha esetleg komolyra fordulna a dolog úgyis kiderül minden.

2009. febr. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!