Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon érdmes ismerkedni interneten keresztül?
Eddigi tapasztalataim a netes társkeresőkkel negatív. De komolyan! Gondolok itt olyanra, hogy találka, vagy love.hu, ezekkel csak befürödtem. A chat.hu-t inkább nem is minősíteném, mert ott amilyen emberek vannak az negatív csúcs nálam. Igaz ez utóbbi nem is kifejezetten társkereső oldal. A randivonal jobb? Csak mert sokan dícsérik...
Azért akarok így ismerkedni, mert elég kevés a létszáma a városomban azoknak a lányoknak, akik még nincsenek férjnél, vagy nem szültek 4 gyereket. Nem sok lehetőség van itt helyben ismerkednem.
Hát... akkor sorolom a tapasztalataim:
chat.hu: egy barátnő 2 éves kapcsolat... de az nagyon régen volt, azóta más, nagyon nem ajánlom
love.hu: 2 barátnő, bár az egyik nem is volt igazi kapcsolat, tartott kb. 1 hónapig. A másik viszont a jelenlegi párom, vele október vége óta vagyunk együtt.
zoosk (facebook): 1 barátnő fél éves kapcsolat
nlcafe párkereső: 1 barátnő 1 éves kapcsolat
Hogy neked mennyire jön be, az persze más kérdés. A netes ismerkedésnek is megvannak a trükkjei, ezt is tanulni kell, mint a buliban flörtölést. Ja és én budapesti vagyok, valószínűleg nagyságrendileg nagyobb a merítés a neten is, mint bárhol máshol.
Ja, szerintem ne válogass, jelentkezz fel mindre! :) És ugye mondanom sem kell, hogy fizess mindenhol a prémium jogokért, kelleni fognak!
Azt javaslom jelentkezz be több oldalra,, nézd meg melyik szimpatikus, melyik amelyen nem kell sokat fizetni, de a komm. lehetőség mégis elég elfogadható, kiderül néhány hét után milyenek a többi keresők.
a- randivonal.hu a legnagyobb létszámot tömöritő,
- pillatas.hu
- egy uj. egyedulnemmegy.hu
Köszönöm az első válaszoló tanácsát. Gondom csak annyi, hogy én nem bp-i vagyok... amúgy a chat.hu régen tényleg jó volt, összejött már nekem is onnan, de mostanában elég tré hely lett.
Köszönöm a többiek válaszát is, megy a zöld kéz!
A rendszergazda válaszát nem hagynám még szó nélkül...discokkal kapcsolatban nincs jó tapasztalatom, túl fiatalok vannak ott manapság; kocsmába inkább az alkeszok; klubbok nem igazán vannak a városunkban; parkban pedig többnyire cigók. :S
Egyelőre még itt élek, bár nincs sok haver se a közelben, akivel el lehetne menni valamerre lazulni, magamban meg nem megyek. Elég kicsi ez a város, nem egy Las Vegas... :S
Ha nem vagy egy adonisz, akkor sehol.
Egy átlagos külsejű, magas fiú vagyok, kb másfél hónapig intenzíven próbálkoztam és összesen 1(azaz egy) lány volt hajlandó válaszolni és ő is elutasított. Pedig próbáltam rövid üzit, hosszabb regényt, személyre szabottat, humorosat, komolyat, pimaszt, érzelgőset, semmi nem jött be.
Nem vagyok Adonisz és én is hasonló tapasztalatokat szereztem efféle oldalakon mint te. Van akinek összejön egy hónap után, van aki évekig keresgél ilyen oldalakon is.
Többnyire azt tapasztaltam, hogy a magamhoz hasonló rendes fiúk nem kellenek senkinek. :( Akinek pedig mégis, az az ország másik végében él...
Ha már mindenképp neten keresgélsz, akkor ne ilyen randizós oldalakra regisztrálj hanem fórumokra, vagy akármilyen beszélgetős oldalra, pl. hotdog.hu, rengeteg jó nő van, értelmes is a nagy része úgy vettem észre. Körkérdésekben jófejnek kell lenni és oda lesznek meg vissza, mivel a legtöbb hímegyed ott bunkó és csak játssza az agyát.
Én is ott találtam párra, nem a külső számított hanem csak a belső, mivel egyikünknek sem volt képe kitéve akkoriban, mégis megtetszettünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!