Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az interneten ismerkedni gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az interneten ismerkedni gáz vagy nem gáz? !

Figyelt kérdés
zenész vagyok, úgy hogy nagyon sok ember ismer, de nem akarom hogy az imponáljon egy nőnek hogy lát zenélni.
2009. febr. 1. 16:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz szerintem
2009. febr. 1. 16:19
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
az interneten ismerkedni nem gáz, elfogadott és jól bevált dolog, hát azt pedig hogy mivel hatsz egy nőre, nagyjából sztem ki tudod szűrni...pár levél után észre fogod venni..
2009. febr. 1. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
33%
Egy kicsit gáz... mármint néha. Mert sok embernek nincs bátorsága személyesen ismerkedni.
2009. febr. 1. 16:21
 4/19 anonim ***** válasza:
28%
Ha jól pofára akarsz esni, akkor ismerkedj neten...Én már rájöttem, hogy halott ügy...csak rossz vége volt minden próbálkozásomnak...De természetesen a te dolgod, mit csinálsz! Dönts, ahogy jónak látod. Majd tanulsz a magad kárán.
2009. febr. 1. 16:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz csak kockázatos.Nem kell "beleéleni"magad az elsőbe és csak ő!!
2009. febr. 1. 16:29
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond - csak kerüld el a nyilvánvaló kamukat, és az első találkozást tényleg elsőnek kezeld.
2009. febr. 1. 16:47
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
szerintem nem gáz, bár hosszabb távú dolog nehezen alakul ki szerintem...
2009. febr. 1. 16:50
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
nem gát, mi már kb 7 hónapja együtt vagyunk
2009. febr. 1. 17:01
 9/19 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem sem baj,nemtudom miért szólják le sokan...Manapság rengeteg párkapcsolat (köztük az én mostanim is) az Internetes társkeresőnek köszönhető...

Én a netes ismerkedésben pont azt szeretem,hogy ott nem látsz,hallasz kapásból meg mindent,és tűkön ülve várod az első találkozást,hogy milyen képet kapsz.:)

Ha bukta,akkor sincs baj,egy délutánt,vagy estét el lehet tölteni vele ha jó fej.Ha nem,akkor irány haza,és már keresheted is a következő pácienst.:D

-Reaper- [F/22]

2009. febr. 1. 17:12
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Figyelj... Nálam pl. egyáltalán nem az a lényeg, hogy zenél-e valaki vagy sem... Felőlem zenélhet, profin, mindenhogy, ha nem tetszik vagy belsőleg nem olyan, amilyennek lennie kellene... Remélem érted, mire gondolok..

És, hogy a kérdésre válaszoljak: szerintem kicsit gáz, mert ez azt jelenti, hogy nem meri felvállalni magát... neten ismerkedni nem ugyanolyan, mint élőben... Én ezerszer többre értékelem azt, hogy élőben találkozzak, és beszélgessek valakivel, mint neten " megismerni ", aztán találkozunk és egyáltalán nem olyan, amilyennek én a neten elképzeltem.

Persze valamilyen szinten megértem a helyzeted... De szerintem ezt észre lehet venni, hogy valaki csak azért randizik Veled, mert zenész vagy. Persze semmi nem könnyű..

2009. febr. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!