Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen témákat hozhatok fel egy srácnak amik alapján jófejnek tarthat? Azt akarom, h lássa, hogy velem mindenről el lehet beszélgetni
Figyelt kérdés
f19, l142011. jan. 13. 20:21
1/11 anonim válasza:
Add magadat. Betanult szövegekkel, meg előre kitalált témákkal nem mész sokra, mert nyilvánvaló lesz, hogy az nem te vagy.
2/11 sancrotis válasza:
Oké, hogy mindenről szeretnél beszélgetni, de tudnál is? Teszem azt pl fociról, autókról, játékokról? Biztos, hogy sok közös témátok lenne egy 19 éves fiúval, és nem csak ARRA kellenél neki?
3/11 anonim válasza:
1. Nem azért kéne jófejnek tartania, mert te olyan témákat hozol fel, amik neki tetszenek.
2. Ott a kérdésedben a válasz. Minden téma szóba jöhet.
4/11 A kérdező kommentje:
igen, igaz... csak azért kérdeztem,hogy egykét téma jó lenne amíg jobban megismerjük egymást, és utána persze tudom,hogy mikről lehet vele beszélni...
és nem, nemvalószínű,hogy tudnék mindenről... :/
2011. jan. 13. 20:30
5/11 anonim válasza:
Ha előre be akarod tervezni az már régen rossz. Ha nem tudsz spontán egy jó beszélgetésbe elegyedni vele, akkor nem illetek össze ebből az egy szempontból.
6/11 anonim válasza:
Ha egy kicsit is egymáshoz valók vagytok, akkor beszélhetsz olyan dolgokról, amik téged érdekelnek. Ha érdeklődik irántad, akkor a gondolatid iránt is érdeklődik. Én szeretem, ha a lány számomra ismeretlen dolgokról tud mesélni.
7/11 anonim válasza:
csillagászat,atomfizika,biokémia
8/11 anonim válasza:
Linux, programozás, hálózatépítés, processzortuning, videókártyák, vízhűtés, szerver építés, cross-platformos szoftverek...
Ha magamból indulok ki, akkor ezek a lehető legjobb témák.
10/11 anonim válasza:
Sztem maradj a hüvelygomba okozta szövődményeknél:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!