Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Ti miert nem valaszoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti miert nem valaszoltok egy lany szerelmi vallomasara?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 19:59
 1/9 anonim válasza:
zavarba hoz :D:D:D
2011. jan. 13. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:

milyen szerelmi vallomás ?!?

szia tetszel nekem.

és én neked ?

erre a kérdésre nincs jó válasz főleg nem úgy hogy élőbe ...

2011. jan. 13. 20:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem csak arra, ha elkezd veletek beszelni egy csaj, majd kiboki, hogy tetszel... Erre miert nem lehet semmit mondani? Pl te is nekem vagy ne haragudj de te nekem nem...
2011. jan. 13. 20:04
 4/9 Moszuke ***** válasza:
hehe.. másodiknál a pont:))
2011. jan. 13. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
hát én válaszolnék, ha valaki vallana...
2011. jan. 13. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:

kérlekszépen azért mert mit mondanál ha kapnál egymilliárdot ? vagy egy telefont hogy meghalt az anyukád ?

vagy örülsz neki de nemtudod felfogni és leblokkolsz vagy nem örülsz neki és nem akarod elhinni hogy ez megtörtént (vagy megbántani valakit).

2011. jan. 13. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor is, ha mar egy lany mondja el egy fiunak, mit erez illene valamit mondani ra es nem annyit hogy jo...
2011. jan. 13. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

én személy szerint egyből benyögnék valamit de az hogy :

jó .

hát ez ... gejl :/

szerintem beszélj vele normálisan és ha nem mond semmit pl: hogy figyi ez igy gázos akkor nincs esélyed .

de ilyet nem csinálunk egy fiúnak csak úgy ezt jegyezd meg. inkább aggy neki jeleket és ő mondja mint hogy te ha bizonytalan a kölök akkor lehet elsem jut a tudatáig . főleg ha egy bombázó vagy.

2011. jan. 13. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:

amiért ti lányok sem tudtok... ha te nem válaszolnál forditott esetben, miért lenne?

Légyszi monnd el, mert ettől szenvedek most énis!

2011. jan. 13. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!