Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég sok lánynál próbálkoztam már, és úgy érzem, hogy nekem semmi se felel meg. Lehetséges ez? 17/f
ugyan ez a szitu csak én lány vagyok:D lehet meg kéne próbálnunk egy ugyan ilyen emberrel a másik nemből. azért az mégis csak izgalmasabb, meg kell tartani a párod. nem csak az a szokásos, hogy téged szeretnek neked viszont múlnak az érzelmek, így van benne izgalom, lehet nekünk ez hiányzik:)
L/16
20/ F
Velem is ez van, de egyenlőre nem akarok vele foglalkozni, hogy ki a nagy Ő... :) mert úgysem tudsz tenni nagyon ellene, erőltetni meg semmit nem szabad. Ki kell várni a jót mindig, addig meg probáld élvezni a "kalandokat"...! :)
első ez valami célzás volt?xD
hát a kalandokból volt elegem már:S és hiába keresem, nem keresem sajnos nem nagyon ismerek meg új embereket, cask ha erőltetem.
Még bőven van időd megtalálni, de ne add fel a keresést.
Egyébként ez egy nagyon jó tulajdonság szerintem, nekem volt olyan barátom aki folyton szerelmes volt elég gyakran cserélődő barátnőibe de igazán, aztán az egyik ilyenből lett a felesége.
ugyanez a problémám nekem is.. :\ de úgy látom, van még néhány sorstársam a hasonló korosztályból (Y) :D
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!