Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/46 anonim válasza:
Khmm, azért írta azt szerintem hogy "ribi"-k mert ezek tipikus partypics@'knak néznek ki akiket naponta jól megb@sznak...
12/46 anonim válasza:
Ja , és smink nélkül is megkukkantanám őket ;)
13/46 anonim válasza:
A szőkének tuti bőrrákja lesz 35 éves korára ennyi szoláriumtól.
14/46 anonim válasza:
attól h vki bulizik sokat, és sokszor van társaságban, stb, abból miért kéne rögtön annak következnie h minden nap megdugják és lotyók?? legalábbis magamból indulok ki, elég bulizós vagyok (igaz nem disco de mind1), és utálom meghívatni magam mindig, szval nem fogok szopni egy vodkanarancsért, stb..
15/46 anonim válasza:
holgynek inkabb nem neveznem oket.es nem gondolok semmit roluk. ma kb. 30 szebb not lattam Parizsban.
16/46 anonim válasza:
Ránézésre?
Két beképzelt üresfejű plázacicák akik jó nagy ribik lehetnek..
Nekem ez jön le a képekről..
Nem jók ezek a lányok semmire csak 1 dologra.Jól megdugni őket,és utána amint lehet hanyagolni...
23/f
17/46 anonim válasza:
Ha két minimálisan sminkelt, igazi szépséget tettél volna fel, akkor más lenne a helyzet.Így tömegcikk.
18/46 anonim válasza:
Ránézésre két dugnivaló ribancz,akik másra se jók.
De nem szeretek véleményt alkotni senkiről amíg nem ismerem.Szívesen elbeszélgetnék velük,elképzelhető,hogy teljesen más lenne a véleményem.De most csak a ránézésről szól a kérdés.Bocsi.
21/f
19/46 A kérdező kommentje:
Csak ismerem a két lányt, ezért is kérdeztem. (hogy mit gondolnak általában róluk)
A pénzigényességről:
Minden nőt el kell tartani elég keményen!
2011. jan. 12. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!