Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Van egy drác aki tetszik, egy csomót lógunk együtt és tök jól elszórakozunk. Fogdossa a kezem, ölelget stb.. de egyszer én, ő és a barátnőm lógtunk együtt és a barátnőm megkérdezte tőle hogy ki tetszik neki. Ő folyamatosan engem nézett erre rákérdezett a barátnőm hogy "jaa éártem már, szóval ő tetszik" erre azt mondta a srác hogy "DEHOGYIS. neem. mármint jó csaj meg minden de neeem.." szerintetek komolyan gondolta? Mert valószínüleg én se mondtam volna neki hogy " igen, bejössz" ...2011. jan. 11. 18:50
1/5 anonim válasza:
A pasik egyszerűbbek mármint nem írnak egy 1000km-es kört aköré amit mondani akarnak vagy ki akarnak fejezni!
A válasz igen!
2/5 Azeriel válasza:
Sikered van!! magamat ismerve igen tetszel neki !! én is ilyen vagyok
3/5 anonim válasza:
Húúúú mi az a drác? Ha cuki, akkor küldj egyet nekem is!
4/5 A kérdező kommentje:
-.-
2011. jan. 11. 19:24
5/5 anonim válasza:
szerinted kinek mondaná el először, hogy tetszik? a barátnődnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!