Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú így köszön, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú így köszön, akkor teljesen le van zárva a történet?

Figyelt kérdés

"Csá + a lány vezetékneve " és mosolyog hozzá... Mióta ismerem, most csinálta először ezt.

Fél éve is volt 1-2 hét,amikor csával köszönt...

De arra se reagáltam, mint ahogy erre sem.

Tesója mondta, hogy nana meg szóljak vissza neki, hogy van rendes nevem is... de hát én nem szóltam semmit rá, mintha nem is érdekelne.

Szerintetek mi jön le kívülállóknak/a srácnak ebből?

2011. jan. 11. 13:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem anyám is csával köszön, akkor nem szeret??? Vagy nem is ő az igazi anyám???? :'(((((((

Azért köszönt így, mert éppen ilyen kedve volt, te meg ne legyél hisztispcsa és ne kombinálj, akkor talán emberszámba vesznek, és normálisan köszönnek.

2011. jan. 11. 15:15
 12/20 anonim ***** válasza:
am jó ez egy ritka eset amit mondok de nekem vmi rémes arcmemóriám van (és ezt ne vedd hasznos válasznak mivel hogy írtad azt, hogy már régebb óta ismered)és így én még mindig könnyebben jegyzem meg a vezetékneveket a csá meg hát nem tudom én szoktam nekem közömbös lányokkal "csá"-zni ők is meg én is kölcsönösen
2011. jan. 11. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs a "csá"-val, ha nemtetszik szólsz neki hogy köszönjön máshogy, DE

1. Illik visszaköszönni.

2. Az, hogy a vezetékneveden hív csak egy sima hülyeség nálunk is van egy csaj akit a vezetéknevén hívnak a barátnői is. (Egyáltalán nem zavarja)

3. A köszönés nem feltétlenül tükrözi, hogy mit érez irántad vagy, hogy bejössz-e neki...

2011. jan. 11. 15:36
 14/20 A kérdező kommentje:
15.15 Mondtam, hogy először történt ilyen.Engem nagyon is emberszámba szoktak venni, úgyhogy nekem ne magyarázz!!! Ja és nem vagyok hisztispsa!!! Szégyelld magad, hogy ennyi hülyeséget írsz a kérdésemhez!!!
2011. jan. 11. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez tök egyedi :) én tök örülnék neki ha egy fiú a vezetéknevemen szólítana :D
2011. jan. 11. 15:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Szerintetek hogyan vágjak vissza??

Lenne értelme ugyanazt csinálni, amit ő?Csával visszaköszönni?

2011. jan. 11. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Te köszönj Sziaával csakazértis és + keresztnév :D és talán becézd
2011. jan. 13. 21:09
 18/20 A kérdező kommentje:

oké :) és az a lényeg, hogy direkt legyek kedvesebb vele?

azzal mit érek el, vagyis mit fog gondolni?

Ja, meg a neve nem túl becézhető...akkor hogyan becézzem? :$

2011. jan. 13. 21:21
 19/20 anonim ***** válasza:

miért lenne lezárva ? én is mindig úgy köszönök anyámnak ,hogy : CSÁ MUTTER !

és mégis milyen jóba vagyok vele :D

2011. jan. 16. 10:34
 20/20 anonim ***** válasza:

14:52-es vagyok.

Mégis mi mást írjak, Bogaram? Ez volt a véleményem.

Jó akkor írok mást: legyél kemény, vágj vissza, szólítsd Te is a vezetéknevén és köszönj csával :D :D :D

Ez hasznos volt? :D :D

És nem a történet nincs lezárva, biztos fülig szerelmes beléd, ő a szőke herceg fehér lovon, csak kicsi még és nem tudja, hogy kell udvarolni. Majd ha meghúzza a hajad, akkor már sínen leszel!

2011. jan. 18. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!