Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeged - jezsuiták temploma -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeged - jezsuiták temploma - vasárnap esti összejövetel?

Figyelt kérdés

Szerintetek érdemes elmenni az esti mise utáni "teadélutánra" ismerkedni? (26f)

vagy inkább ne?

2011. jan. 10. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, mik az igényeid.
2011. jan. 10. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért ne? Istennek nem hinném, hogy bármi kifogása lenne a szerelem ellen. Az emberekkel meg ne foglalkozz! :)
2011. jan. 10. 23:51
 3/7 A kérdező kommentje:
A kérdés arra irányult, hogy egyáltalán van-e értelme, lehetséges-e? Mise utáni teadélutánokra nem csak a csúnya bigott lányok járnak? Szép, okos, aranyos, konzervatív vallásos lányok nem mennek ilyen helyekre ugye?
2011. jan. 10. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez-e az a közösség, ahol párt keresel? Nem tudom, milyenek ők, de pár katolikus közösséget már láttam, és igen változatosak, de talán mindre az igaz a legjobban, hogy belterjesek. Abban az értelemben, hogy nincs nagy átjárás, és kapásból feltűnsz ha új vagy. Ennek ellenére a többség tudatosan befogadó is, szóval pár alkalom után nem csak megszokják az arcodat, hanem elkezdenek rád számítani. És ilyen helyeken általában olyan nők vannak, akik visszafogottak, komolyabban gondolkodnak az életükről, és valami miatt nem volt még sok kapcsolatuk, komoly társat keresnek. Ez lehet jó is, de rossz is. Ha az idegennek kijáró kezdeti kellemetlenséget le tudod küzdeni, akkor nagyon jól is járhatsz!
2011. jan. 11. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyilván közösségtől függ, de ott mentek, ahova én jártam! :)
2011. jan. 11. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, értem! Kedves, konzervatív, vallásos lányokkal szeretnél ismerkedni.

Akkor viszont tényleg menj el ilyen helyekre, hátha sikerül. Maximum, ha nem, akkor legközelebb nem mész.

2011. jan. 11. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak nehogy úgy gyere el onnan, mintha mise történt volna ;)
2011. jan. 11. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!