Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elérni hogy szeressen, hogy járjon velem? Mit tegyek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki most volt 1-2 héttel ez elött 16 éves. Én fiú vagyok, én kb 5 hét múlva leszek 15. 3 hónappal ez elött elmondtam (csak msn-en, mert nem igazán merek így személyesen beszélgetni vele, meg azokkal a lányokkal se akik tetszettek :S), h tetszik nekem. Az ő válasza elutasító volt, mert azt mondta hogy sok a korkülönbség, meg hogy nem igazán vagyok az ő esete :s viszont én azóta is csak minden nap rá gondolok és nem bírom elfelejteni, vagy is részemről ez nem csak tetszés, hanem szerelem!! Hogy tudnám elérni h szeressen, h járjon velem? Néha hetente 1x találkozunk baráti társaságban, és így félek attól is hogyha végképp elutasít ha találkozunk akkor rám se néz majd! :( Kérlek segítsetek!2009. jan. 30. 16:09
1/3 anonim válasza:
Próbálj bátrabb lenni.Msn en is többet beszélni vele!Vagy levélbe írd emg hogy szereted!És szerintem nem sok a korkülömbség!Mert egyik haverom 15 éves és a csaja 17!Szóval ez hülye válasz!Ha 4-5 évekről lenne szó megérteném!Lehet hogy csak nem szeretne megbántani vagy neki is tetszel csak valami miatt nem járhattok..valami ilyesmiről lehet a szó!
Sok sikert!Szia
2/3 anonim válasza:
ez lehet bunkón hangzik és az is de ha kikosarazott akk sztem jobb ha hagyod a p...be keress vki mást jobban jársz;)
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem a korkülönbséggel csak ki akart bújni, de a lényeg add önnmagad, ha pedig neki nem tetszik, akkor keress egy olyan lányt aki pont hozzádvaló..
szerintem ez csak egy fellángolás, mert szerelem az később alakulhat ki...sztem
és sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!