Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen tetoválás tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tetoválás tetszik a lányoknak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy kövér tehént tetováltass magadra, aminek lóg a töke, ha ilyen barom vagy.
2011. jan. 8. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:

A lányok többségének nem jön be

csak némelyiknek tetszik

2011. jan. 8. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem tök m1 h van-e a fiún tetoválás, ha nincs nembaj, ha van azse, de ne legyen akkora h az egész testét beteríti.
2011. jan. 8. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
BÖZSI
2011. jan. 8. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem pl egyik sem:S nem néz ki rosszul, de sztem felesleges

16/L

2011. jan. 8. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell tetoválás pasira. Nekem sem jön be igazán, persze ha van, attól még nem hagyom ott. De tényleg ne legyen nagy. Az meg, hogy mit ábrázol, az ő dolga. :) Volt barátomnak egy szuperhős tetoválása volt. Imádtam! Pedig mint mondtam... nekem nem jönnek be. De ez mégis... :) Szóval egyénfüggő.
2011. jan. 8. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:

[link] (bocsi ezt nem hagyhattam ki:D)

Egyébként: nekem bejönnek, kivéve a nagyon "rosszfiúsak", igénytelenek, vagy nonfiguratívak. Az sem mindegy persze, hogy mekkora, milyen helyen van...

2011. jan. 8. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van sok tetkóm és még bőven lesz is, de férfira nem annyira tetszik.

De ha választani kell, ne legyen nonfi, az nagyon csúnya, inkább valami szép színes ábra, ami nem erőszakos és nem egy idióta poén kép.

21/L

2011. jan. 9. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:

ha ez a motivációd tetkóhoz, akkor az már régen rossz...!

tetoválása azért legyen az embernek, mert ő maga akarja. saját magának, akár mert tetszik, akár mert az önkifejezés eszköze, akár mert illik hozzá. de azért, mert menő, vagy mert tetszik a csajoknak... hát az irtó gáz!

aki azért tetováltat, mert tényleg fontos a számára, az már sokkal inkább vonzóbb, de nem a tetoválás mintája miatt. remélem érthető, mire gondoltam...

2011. jan. 9. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!