Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOKNAK! Mi volt életetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOKNAK! Mi volt életetek legromantikusabb története pillanata esetleg mire vágynátok?

Figyelt kérdés
25éves férfi vagyok ...szeretek nőkkel romantikázni...sok mindennel hozzájárultam a saját kérdésemhez....mármint érdekelne hogy az Én trükkjeim(amit nem osztok meg egyenlőre)visszahallom e Tőletek.
2011. jan. 8. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Szerintem mégiscsak vannak olyan nők,akik egyszerűen nem romantikus típusúak. Én az vagyok. A volt barátom meg egyből tudta mikkel tudja levenni a lábáról az ilyen nőket,mint én...
2011. jan. 9. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja! És még mindig én. Ilyen téren az egyik álmom az lenne,hogy azerenádot kapjak tangó harmónikával...az annyira szép,mikor felcsendül éjszaka. Dehát ez van,nem minden pasi ilyen.
2011. jan. 9. 09:39
 13/16 A kérdező kommentje:

Én is szívesen adnék szerenádot mondjuk gitárral a lány kedvenc dalát hajnalok hajnalán mikor a szomszédok is kihívnák a rendőrségetXD

csak az a baj hog ymostanság nincs olyan nő aki ezt kiérdemelné Tőlem:(

2011. jan. 9. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén a szerenád szörnyű, a nevetéstől könnyeznék, nem az örömtől, sajnálom ez az igazság. Ellenben egy asztalrarakós vad szex, na az már valami :D
2011. jan. 9. 13:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Az asztalra rakós sex az a pudingoknak való!!!

Keményebbek már állva vagy a falra téve csinálják!!! XD

Amugy lehet hogy te jót nevetnél egy szerenádon de lehet hogy téged is szíven ütne ha a párod a kedvenc zenédet megtanulná és egyszeri alkalomnál ha nem is ablak alatt de előadná akár egy szülinapi vagy évfordulós ajándékként!!!Nemmondhatnád hogy nem tetszene a dolog még akkor is ha bolondosnak tartanád...Savanyúság!!!XD

2011. jan. 9. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:
A szerenádos vok :) Hát igen nem mindenki érdemli ki,főleg aki értékelni sem tudja.És van aki nevetne rajta.De tudni kell,kire lehet ezzel hatni.Rám igen,én már csak ilyen álmodozós romantikus lélek vagyok. Az asztalrarakós szex meg jó lehet, de az nem romantika, az más :D.
2011. jan. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!