Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ragaszkodom hozza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ragaszkodom hozza, pedig nem kene. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar nagyon reg tetszik egy srac, MSN-en nagyon sokat beszelunk, es szinte midnig o ir eloszor.Mivel folyton pozitiv jeleket adott, ugygondoltam elmondom neki, hogy nekem egy kicsit tobb mar mint barat. Aztmondta orul, hogy oszinte voltam es hogy majd valamikor talalkozhatnank, hogy ezt komolyabban is megbeszeljuk. (mindezt msn-en beszeltuk) Azota se lett belolle semmi.

Egy kozos baratunk, a tudtom nelkul, megkerdezte, hogy mit gondol rollam. Aztmondta a srac, hogy jol nezek ki, de jelenleg nem akar tollem semmit. Sajnos, hogy minek azt nemtudom. A baj az, hogy ezek utan is folyton ra gondolok. Foggalmam sincs, hogy tudnam kiverni a fejembol. Mit kene tennem ?

2009. jan. 29. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a pasinak nem kellett volna megtudnia, hogy mit érzel. Nem szeretik, ha egy csaj ott hever a lábuk előtt, meg akarnak harcolni érte. Próbálj bepasizni vagy flörtölni tutira bomlani fog utánad :)
2009. jan. 29. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg más fiúkkal találkozni és szórakozni! Lehet, hogy találsz majd egy olyan srácot, akit igazán érdekelsz és fontos leszel a számára! De a felejtés nem könnyű.
2009. jan. 29. 19:40
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem is tudta meg...ugy kb egy ev utan mondtam el neki csak. Nagyon sok olyan jelet mutatott, amivel egyeruen epp, hogy nem mondta ki, hogy tetszesz nekem.

Nehez volt mar nagyon. Ezert mondtam el.

Lenne mas 'jelentkezo', de megeri ugy osszejonni valaki massal, hogy kozben csak O jar a fejemben ?

2009. jan. 29. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztál egyáltalán már ezzel a fiúval? Szerintem csak szórakozik veled... A másik pasi jó megoldás lenne, de a másiknak rosszul esne, ha valahonnan megtudná, hogy mire kell neked.

(első válaszoló)

2009. jan. 29. 20:15
 5/9 A kérdező kommentje:

Hat talakoztam vele...parszor osszefutottunk. De nem volt megbeszelve!! Szoval ugy nem.

Szorakozna ? De nagyon kedves, rendes. Nem neznem ki belolle, hogy szorakozik. De ha meg nem szorakozik akkor mi ? Esetleg csak egy sima baratot lat bennem ? Mert ha igen, el kene felejtenem mint 'pasit'. Csak sajnos meg nem jottem ra, hogy hogyan is.

2009. jan. 29. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már föltetted egyszer nem??

Am használd a keresőt ott biztos találsz valamit.

Mikor írtad nem dobott, ki néhányat??

2009. jan. 29. 20:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tettem meg fel a kerdest. A kereso meg nem dobott ki semmi hasonlo kerdest. :)
2009. jan. 29. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy tényleg barátot lát benned. De lehet, hogy bejössz neki csak fél valamitől. Beszélj vele szemtől szembe és a reakcióiból láthatod, hogy mi a helyzet. Én drukkolok!
2009. jan. 29. 21:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
ja az első voltam :)
2009. jan. 29. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!