Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodom így hozzá?
Szia!
Ez a Szín Tiszta Szerelem Csak Ő is ugyanígy érezzen az a lényeg, Mi is a Párommal majdnem 2 és fél éve Vagyunk Együtt Szerelemben Boldogságban Igaz az elején Nekünk is ilyen volt, de azóta lehiggadtunk, de csak egy kicsit, szóval Szeretitek Egymást Ez Nagyon Jó Dolog!
Jöhetne nekem is valaki aki ennyire szerelmes belém, és én is belém.
Előző kommentelőnek aki a 3 együtöt mondta: Ez már nincs messze a személyi fügőségtől, sőt talán már az.
Sziasztok
pont ezt a kérdést akarom én is feltenni.
Annyira vele akarok lenni, úgy érzem nem elég mostanában belőle soha, de hát el kell jönni dolgozni, mást is csinálni kell, de én úgy érzem, hogy nem tudom mennyi időt kettesben szretnék vele tölteni, hogy kicsit higgadtabbnak érezzem magam...
És most ezt úgy rám tört egy ideje... de nem értem, mi már 7 éve együtt, igaz 2éve lakunk is ténylegesen együtt...
És babát tervezünk és már alig várom, hogy elfogyjon a tabim...
De csajok, hogy lőjjem le magam???
Melózok és azt várom, hogy mehessek már haza, megint összebújva pl nézhessünk egy filmet, úgy imádom, pedig annyi hülyeség is van...
tudntok segíteni?
napról-napra csak egy fiuról álmodok.de nem tom hogy tetszem e ,? SEGÍTSÉG!
JA ÉS SEMMI baj ha odavagy érte . biztos ő iy így érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!