Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz az a lányoknál, hogyha én inkább a szellemi értékem növelésére fektetem a hangsúlyt, és nem arra, hogy minél nagyon bicepszem legyen?
Figyelt kérdés
Szóval melyik vonzza inkább a lányokat? Hogyha nagy kétajtós szekrény vagyok,vagy ha inkább értelmesebb,okosabb fazon? (Félreértések elkerülése végett:Hiába olyan válaszok érkeznek,hogy ha nagy darab vagyok,akkor sem fogok kondiba járni,megváltozni emiatt...)2009. jan. 29. 17:08
11/16 anonim válasza:
Figyuz, Te is tudod az igazat. Itt azt fogod hallani, hogy dehoooogy, meg az ész, meg az intelligencia meg minden a lényeg. Aztán menj ki az utcára, nézz körül és számold hány X osztályos izomagyút látsz barátnő nélkül... ilyen a világ.
12/16 anonim válasza:
Hát ez mondjuk igaz.. ha annyira intelligensnek vallod magad, akkor tudnod kell, hogy a szellemi értékek jobban számítanak...
Utánam író: Valahogy nem az aranyér volt az első, ami eszembe jutott :D Amúgy meg azért, mert az az arany középút olyan átlagos.. (:
13/16 A kérdező kommentje:
Hát..Nem szenvedek önbizalomhiányban,nem is azért írtam ki,hogy az egómat növeljem,és nem is vallom magam olyan nagyon intelligensnek,és valóban,számítottam ezekre a válaszokra.Azért írtam ki ezt a kérdést,mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.Semmi több.
2009. jan. 30. 18:15
14/16 anonim válasza:
előző hozzászóló teljes mértékbe igazad van... a kérdésre válaszolva, szerintem a tanulmányaid mellet bőven belefér napi 1-2 óra kondizás, és igy legalább se vékony, girnyó se idiota, gyökér nem leszel olyan "aki nemtud megemelni egy 50 kilós cementeszsákot, se aki nemtudja mikor volt a mohácsi vész" ... szal nyugodtan kondizzál 4 hónapig napi 1-2 órát, és a nők bálványa leszel. (f/15)
15/16 anonim válasza:
előző hozzászolo vagyok, igazából annak a HSZ-val értek egyet aki aztmondta h inkább izmos emberek mellet látod a nőket mint a könyvmolyok mellett...XD félreértések elkerülése végetxD
16/16 anonim válasza:
Izom azér is jo mer ha a bnőddel vagy betámadnak megtudod vedeni:D De legyél ilyen kis mindenhájjal megkent,kis ravasz rövid haj,börkabát és nem muszály izmosnak lenni de ne fojj szét. bejössz mindenkinek;) szerintem sokkal jobb,mint az a sok majom a westendbe akik sütik a hajukat ed hardy cuccokba rohangálnak és ha kapnak egy pofont borulnak mint a szar.járj le boxolgatni az is bejön a lányoknak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!