Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz az a lányoknál, hogyha én inkább a szellemi értékem növelésére fektetem a hangsúlyt, és nem arra, hogy minél nagyon bicepszem legyen?
Figyelt kérdés
Szóval melyik vonzza inkább a lányokat? Hogyha nagy kétajtós szekrény vagyok,vagy ha inkább értelmesebb,okosabb fazon? (Félreértések elkerülése végett:Hiába olyan válaszok érkeznek,hogy ha nagy darab vagyok,akkor sem fogok kondiba járni,megváltozni emiatt...)2009. jan. 29. 17:08
1/16 anonim válasza:
Pfuj...én utálom a kigyúrt izomagyakat. Túl mű. Sokkal többre értékelek egy átlagos testalkatú intelligens fiút.
2/16 yuda válasza:
Már több statisztika készült a kérdésedről és azt hozták ki,hogy a kigyúrt pasik a lányok többségének nem jön be-úgyhogy megnyugodhatsz.-de azért ha legalább átlagos testalkatú vagy,az nem hátrány,ha már ezt az oldalát nézzük a dolognak.--és igen,legyél okos,művelt és szellemes,mert azzal komoly sikert érhetsz el.
3/16 anonim válasza:
Az értelemre szavazok, mert az nem normális, ha nem tudsz a pároddal semmiről beszélgetni.
4/16 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)!
2009. jan. 29. 17:32
5/16 anonim válasza:
Szerintem az arany középút a legjobb...
Látszon rajtad,hogy férfi vagy,ne lógjon,meg lötyögjön mindened (bár vannak nők,akik a mackósakat szeretik),szóval egy kis férfias izomzat mindenképp a javadra válik...
Mindemellet légy értelmes,és szellemes figura.Ha mosolyt tudsz csalni az arcára,meg tudod nevettetni a kiszemelt hölgyet,az már fél siker:)
-Reaper- [F/22]
6/16 anonim válasza:
Szellemi érték az első! :) Aki kigyúrt az nekem nem jön be. :)
7/16 anonim válasza:
kigyúrt és okos, ritkán jön össze de ha igen akkor csak jó :)
8/16 anonim válasza:
Azt hiszem most le leszek pontozva, de nem érdekel. Szóval, sztem Te önbizalomhiányban szenvedsz és azért tetted fel ezt a kérdést mert előre tudtad rá a válaszokat és ezzel nő az egód, h milyen f*sza gyerek vagy. Ez tök ugyanaz a kérdés mint a külső fontosabb mint a belső? Persze h jön a sok ember, h "engem csak a belső érdekel" stb. Ezek ilyen álkérdések vagy áááh nem is tudom kifejezni magam, máskor is voltak már ilyen típusú kérdések, és tök fel tudom húzni magam. Amúgy meg az aranyközéputas válaszolóval értek egyet, hiába vagy k*rva okos, mindenben a legjobb, ha nem foglalkozol magaddal, igénytelen, stílustalan, nyurga ember vagy, akkor senkinek nem fogsz kelleni, ugyanez van ha vki tiszta izom de segghülye. Én nem szeretem a nagy izmokat, amiket kondizással lehet összeszedni, és arra mennek h minél nagyobb legyen, de pl teljesen odavagyok egy igazi focista testéért...aahhh. Szeretem ha minden rendben van a srácon ;)
9/16 anonim válasza:
(-Reaper- van egy olyan érzésem, hogy mi ismerjük egymást x) De csak távolni, szal sztem hanyagoljuk XD)
Kérdésre válaszolva:
Akármiért is írtad ki a kérdést.. szerintem is a szellemi értékek sokkal de sokkal fontosabbak. Az arany középút meg valahogy undorít :D
10/16 anonim válasza:
biztos az aranyérre emlékeztet téged az arany középút LOL
kérdésre: az nagyon gáz, ha nem ismered be magadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!