Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi volt akkor? Mit akart?
Figyelt kérdés
Ha valakivel majdnem 2 hónapon keresztül rendszeresen beszélsz és már majdnem összejöttetek,azonban egy idő után csak ugy megszakad a dolog, az mit jelent?Ha ennyit várt akkor most mi lett?Komolyat akart...2011. jan. 7. 15:00
1/9 anonim válasza:
mit jelent az , hogy megszakadt a dolog?
hogy nem keres téged?
és te hogy vagy ezzel szoktál neki írni amikor ő nem ír mondjuk?
Lehet h csak elege lett abból , hogy mindig ő ír neked, ő hív fel először, és nem te .
2/9 A kérdező kommentje:
Az elején mindig ő hívott,aztán énis kezdtem néha,mindig visszaírtam...Amúgy igen, azt jelenti, hogy nem beszélünk.
2011. jan. 7. 15:15
3/9 anonim válasza:
Könyörgöm, ha te akarsz valamit tőle akkor te lépj! 21F
4/9 anonim válasza:
épp ez az. ha te szeretnél vele beszélgetni , hívd fel , küldj neki sms, írj neki facebookon, vagy akármi. Ő is örül ezeknek , biztos fog írni , vagy valami .
5/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre én is.Utoljára én hívtam,azért pasi létére most ő jönne nem?
2011. jan. 7. 15:28
6/9 anonim válasza:
:) , ez így megvan írva valahol , hogy akkor most te hívtad utolsó alkalommal,akkor most neki kell? :P
mi a baj azzal, ha felhívod? semmi . ő is gondol rád sokat biztos, ahogy te is ő rá . Hívd fel , nem fog megenni , megharagudni ,és nem is "ciki" hogy felhívod.
7/9 A kérdező kommentje:
Nemtudom mért nem hívom fel...talán félek hogy azóta van valaki más:|mikor utoljára kerestem nem válaszolt
2011. jan. 10. 17:37
8/9 anonim válasza:
ha kerested és nem is válaszol,akkor szerintem felejtős ez a dolog.lehet, hogy túl sokáig várattad, vagy neki nem jelentett annyit ez a kapcsolat, mint neked.
9/9 anonim válasza:
teljesen megértelek h már nem akarsz neki írni nemrég ugyanezt éltem át. De azért én a helyedben adnék neki még egy utolsó esélyt. de tényleg utolsót. Hívd fel, és ha nem veszi fel és vissza sem hív akkor legalább tudod mi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!