Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy, ha osszefutok vele?
Mar tetem fel egy hasonlo kerdest, de nem igazan erkezett ra valasz...
Szoval megismertem egy sracot egy kirandulas alkalmabol kb masfel eve. Egy evel ezelott egy masik kirandulason olelgettett meg puszilgatott... Majd kb 5 hete elmondtam neki MSN-en, hogy tetszik. Szemelyesen nem mertem neki elmondani. NAh o erre a vallomasra nem adott valaszt. Mikor osszefutottunk 2x levegonek neztem, majd rajottem, hogy ezzel nem erek el semmit es ha talakozok vele, akkor megint ugyanugy koszonok neki.
De ma azt vettem eszre, hogy mikor eloszor osszefutottunk koszont, de ram se nezett, ugy tartotta a fejet, mintha buszke lenne. Majd mikor masodik alkalommal osszefutottunk ram nezett, koszont, de a koszonese, olyan volt, mintha var nehezere esne nekem koszonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!