Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy ronda, de akkor meg tucatember, aki ugyanúgy néz ki, mint a többi tucatember és azt hiszi, szép.
22/30 anonim válasza:
szerintem akkor sem mer egy képet feltenni magáról...:S
24/30 anonim válasza:
Fos a hajad, kövér vagy, szar a stílusod, gyerek fejed van, rémült galamb arcod van, és van benned minimum 1 vonóval.
Remélem elégedett vagy :D
25/30 anonim válasza:
2 év és behalnak érted a csajok, csak járj el edzeni. :)
26/30 anonim válasza:
"Fos a hajad, kövér vagy, szar a stílusod, gyerek fejed van, rémült galamb arcod van, és van benned minimum 1 vonóval."
Ugyanez jutott eszembe:D Mint egy cigánygyerek, aki megnézve a Dallast, Bobby Ewing sérót kért a fodrásznénitől.
27/30 anonim válasza:
"2 év és behalnak érted a csajok..." Hát igen, manapság ha cigó vagy, akkor mindegy, hogy nézel ki... Nekem nem tetszel. Én fel is vállalnám az arcom, nincs tucat fejem, de ez a véleményem! Ő kérdezte, és nem csak a csúnyáknak lehet az a véleménye, hogy ő sem szép...
28/30 anonim válasza:
mint egy telibebaszott cigány :D
30/30 anonim válasza:
Azt a hajat:D
Elkurt egy séró,hozzá egy elkurt fej:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!