Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 A kérdező kommentje:
Na jó sztem haggyuk az egészet.:P
2011. jan. 5. 22:08
12/30 anonim válasza:
22.07 hova valósi vagy?Makhetesi?
13/30 anonim válasza:
igen komolyan írtam h csúnya vagy :)
14/30 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, abszolút nem vagy csúnya! (azért meg lehetne írni kevésbé sértően is a véleményt). Akik ilyet írnak, azoknak kisebbségi komplexusuk van, mert rondák, és ezért kritizálnak mindenkit, mert a valóban szép emberek nem azzal foglalkoznak, hogy másokat bántanak.
15/30 anonim válasza:
szerintem is még kisfiú vagy!Mondjuk a pofid nagyon cuki!
Amúgy butaságnak tartom ide feltölteni ilyen jellegű kérdéseket,mert mindenkinek más a véleménye,ez abból is látszik,h én édesnek tartalak,a többiek viszont "rondának".
Pedig nem vagy az!!Kis idő és változni fogsz!!;)
20/L
16/30 anonim válasza:
mint egy 14 éves bamba jóllakott óvodás.
17/30 anonim válasza:
"mert a valóban szép emberek nem azzal foglalkoznak, hogy másokat bántanak."
Én valóban szép vagyok, mégis bántok másokat. Rosszindulat rulez ;)
18/30 anonim válasza:
Én valóban szép vagyok, mégis bántok másokat. Rosszindulat rulez ;)
tuti ronda vagy
20/30 anonim válasza:
22:55
képet ha ilyen nagy a szád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!