Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szerintetek talalok en valaha is csajt? -30 eves vagyok, de meg idaig nemvolt komoly kapcsolatom! Minden lany elutasit sajnos!
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 09:03
21/28 anonim válasza:
Én teszek magasról a külsőmre. Betűröm a pólómat. Bár most, hogy nőt keresek, nem 2 centis a hajam.
Valakinek így is bejövök, valakinek pedig sehogy sem.
5-10 perc alatt kiderül, hogy tetszem-e neki. Ha igen, akkor foglalkozom vele. Nem erőltetek semmit. Ha 2-3 randira el tudom hívni, akkor már egyenesben vagyok és biztos, hogy ő is többet akar.
22/28 A kérdező kommentje:
koszi,igyekszem megfogadni a tanacsotokat!
2011. jan. 7. 14:20
23/28 anonim válasza:
Én drukkolok!:-)Azért írj jelezz vissza ha összejött valami.Ok?
24/28 A kérdező kommentje:
Ok,irok,ha sikerul kozben valami!
2011. jan. 7. 23:09
25/28 anonim válasza:
Talán kedvesnek és aranyosnak kéne lenni!Próbáltad már?
26/28 anonim válasza:
Előző, ez a lehető legrosszabb taktika :)
27/28 anonim válasza:
Ha eljutsz a kézfogásig, meg a beszélgetésig, és hirtelen azt mondja neked a csaj, hogy nem vagy az esete, akkor ott közben valami hibát elkövetsz, amiről nem is tudod, hogy hiba lehet. Ilyen korábban volt nálam is, amíg rá nem szántam magam, hogy utánaolvassak és kielemezzem a helyzetet. Az, hogy a gazdagság, meg a jóképűség jön csak be a csajoknak, ez egy olyan kifogás, (és ezt pasiként mondom), ami csak távol tart attól, hogy az igazi problémáiddal szembenézz. Én azt javaslom, hogy olvass utána alaposan a témának, és ne olyan honlapokon, hogy 10 tuti tipp..., mert azokkal nem mész sokra. Amíg nem mozgattál meg minden követ, addig a helyzet sajnos nem fog változni. Sok sikert, és kitartást!
28/28 anonim válasza:
Miujsag? Sikerult valami?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!