Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, szerintetek talalok en valaha is csajt? -30 eves vagyok, de meg idaig nemvolt komoly kapcsolatom! Minden lany elutasit sajnos!
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 09:03
12/28 anonim válasza:
Szerintem nem a pénz számít.Nem az teszi az embert boldoggá!!Hogyan szoktál kezdeményezni?
13/28 A kérdező kommentje:
Megtetszik egy lany,akkor beszelgetek vele,altalaban az meg sikerul is,azutan szep lassan megfogom a kezet,es akkor mar mondja,hogy ne haragudjak,de nemvagyok az esete,vagypedig,hogy van mar fiuja-persze en tudom,hogy nincs!30evesen mostmar nemtudom mitevo legyek!-Eletemben egyszer volt szexualis kapcsolatom is!
2011. jan. 5. 10:19
14/28 anonim válasza:
Első alkalommal megfogod a kezét? Szerintem ez csak tánc közben OK. Vagy ha nagyon határozottan csinálod!
15/28 A kérdező kommentje:
Nemvagyok nagyon ramenos,ha arra gondoltal-sot egy kicsit visszafogottabb,de meg igy se nemmegy-es nem a bombazokat akarom meghoditani!
2011. jan. 5. 10:57
16/28 anonim válasza:
Így viszont nem értem a "szép lassan megfogom a kezét" mondatot. Írd le a szitut, mert így nehéz értelmezni!
18/28 anonim válasza:
Sajnos semmit nem látni a képen.!!Küldj másikat légyszi.
19/28 anonim válasza:
Megnéztem a képed,és minden rosszindulat nélkül a következőket javaslom:-Öltözködés:kicsit elegánsabban,pl.póló helyett ing,farmer helyett valami vászon vagy szövetnaci,szemüveg helyett kontaktlencse,vagy markánsabb keret,és valami teljesen más frizura.Mivel nem ismerlek csak a külsődről tudtam beszélni.
20/28 anonim válasza:
Sikerült megnézni!Rémes az öltözködésed ne haragudj hogy ilyen nyers vagyok!Belehúzod a polót a nadrágba?NE TEDD!! A külsőd drasztikus változásra szorul ez tény!És nem lenne kártékony ha sportolnál edzenél!!Van normális haverod aki nemcsak kiröhög hanem tudna segíteni?A hajad is másképp kellene hordani.És rád sem ismernének.:-)A sztárok sem mindig szépek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!