Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Ti mit tennetek az en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti mit tennetek az en helyemben?

Figyelt kérdés
Sokak szerint szamitogepfuggo vagyok. Naponta van,hogy 10-12 orat szamitogepezek. Soha nem volt meg baratnom, de most a sulimbol az egyik csaj elmondta MSN-en, hogy tetszek neki. Birom a csajt, jofej, kedves, jol ki lehet vele jonni; de nem tudom mit lepjek. Nemsokara 5 hete lesz, hogy elmondta, mit erez; nem tul keso ilyenkor valaszolni? Hogy beszeljem ezt a dolgot meg vele?
2011. jan. 4. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
kicsit lassan reagálsz talán gyorsabb cpu kéne
2011. jan. 4. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
73%

mi ezen a kérdés, ha tetszel neki, és neked meg tetszik ő, akkor mond meg hogy neked, hogy te is így érzel. végre lesz egy csajod :)

utána talán nem csak msn-en beszélgess vele inkább javasolj egy személyes találkozást, beszélgetést, mi egymást..

aztán ha szimpik vagytok egymásnak akkor kialakul mi lesz közöttetek.

2011. jan. 4. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Válaszolj neki, dönts te magad, határozottan, gyorsan és ne tőlünk várd a segítséget, mert se a lányt, se téged nem ismerünk. A felelősség a tied. Ha tetszik a lány, akkor ne halogasd. Szerezd meg.

Beszéld meg vele, hogy szeretnél találkozni vele, és ne gép előtt beszélgess vele. Lépj ki otthonról. Ha ezt meg tudod tenni, akkor rögtön a leszokás fázisába jutsz. :)

2011. jan. 4. 10:29
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem hívd el olyan helyre beszélgetni ahol nincs Bill Gates XD
2011. jan. 4. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Késő, de nem menthetetlen.

Hány éves vagy?

Sokáig én is napi minimum 10-12 órát gépeztem, nem zavart a nőzésben.

Ja, software fejlesztéssel foglalkoztam. :-)

2011. jan. 4. 10:49
 6/10 anonim ***** válasza:

MI az Xp és a szar között a különbség?

A szarból legalább ki lehet lépni!!!!

XD

2011. jan. 4. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

kocka g*ci vagy, nem kell neked barátnő, majd megd*gom helyetted, ha tényleg annyira jól néz ki.

Te meg maradj csak a sexvilla 3d-nél és recskázz arra

gyökér XD

2011. jan. 4. 12:02
 8/10 anonim válasza:
ucssó komment nagyon ott van XDD
2011. jan. 4. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:

hol laksz?

amugy nyugodtan hozd fel a témat,ha Tenyleg tetszik:)

2011. jan. 4. 13:24
 10/10 Altair1191 ***** válasza:

A sok idióta nem tudná befogni végre? Lehet hogy nem veszitek észre és ti is gépeztek legalább ennyit. Kb így van: Facebookosok szerint a kocka az aki ugyanannyit gépezik mint ők, csak nekik van eszük is.

Szerintem nem menthetetlen,de tényleg ne bántódj meg de ha lány bejön a képbe akkor a géptől búcsúzz... Mert nem lesz időd gépezni,meg nem is akarsz majd ha beindulnak a dolgok. Menj oda és mond meg neki hogy eltelt némi idő de ha nem késő akkor igen,szeretnéd a dolgot. Te döntsd el hogy mondod de azt ne felejtsd el hogy a lány mindig higgye azt hogy neki van igaza és ő a tökéletes mert ezt szeretik.

2011. jan. 4. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!