Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti mit tennetek az en helyemben?
mi ezen a kérdés, ha tetszel neki, és neked meg tetszik ő, akkor mond meg hogy neked, hogy te is így érzel. végre lesz egy csajod :)
utána talán nem csak msn-en beszélgess vele inkább javasolj egy személyes találkozást, beszélgetést, mi egymást..
aztán ha szimpik vagytok egymásnak akkor kialakul mi lesz közöttetek.
Válaszolj neki, dönts te magad, határozottan, gyorsan és ne tőlünk várd a segítséget, mert se a lányt, se téged nem ismerünk. A felelősség a tied. Ha tetszik a lány, akkor ne halogasd. Szerezd meg.
Beszéld meg vele, hogy szeretnél találkozni vele, és ne gép előtt beszélgess vele. Lépj ki otthonról. Ha ezt meg tudod tenni, akkor rögtön a leszokás fázisába jutsz. :)
Késő, de nem menthetetlen.
Hány éves vagy?
Sokáig én is napi minimum 10-12 órát gépeztem, nem zavart a nőzésben.
Ja, software fejlesztéssel foglalkoztam. :-)
MI az Xp és a szar között a különbség?
A szarból legalább ki lehet lépni!!!!
XD
kocka g*ci vagy, nem kell neked barátnő, majd megd*gom helyetted, ha tényleg annyira jól néz ki.
Te meg maradj csak a sexvilla 3d-nél és recskázz arra
gyökér XD
hol laksz?
amugy nyugodtan hozd fel a témat,ha Tenyleg tetszik:)
A sok idióta nem tudná befogni végre? Lehet hogy nem veszitek észre és ti is gépeztek legalább ennyit. Kb így van: Facebookosok szerint a kocka az aki ugyanannyit gépezik mint ők, csak nekik van eszük is.
Szerintem nem menthetetlen,de tényleg ne bántódj meg de ha lány bejön a képbe akkor a géptől búcsúzz... Mert nem lesz időd gépezni,meg nem is akarsz majd ha beindulnak a dolgok. Menj oda és mond meg neki hogy eltelt némi idő de ha nem késő akkor igen,szeretnéd a dolgot. Te döntsd el hogy mondod de azt ne felejtsd el hogy a lány mindig higgye azt hogy neki van igaza és ő a tökéletes mert ezt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!