Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem bejön ez a gyerek szerintetek is jól néz ki?
Jajj te.. de hülye vagy:D
nagyon aranyos arcod van:) Bár ez nálam pozitívabb kifejezés mint a 'helyes',de sokan nem szeretnek 'aranyosak' lenni..
De tényleg szedd ki azt a szart a szádból,mert kegyetlen.Mondom én ezt úgy,hogy nekem is volt 3 piercingem:D Vagy nemis.. inkább vágass egy rövidebb frizurát. A piercing-emóhaj kombó inkább ami az emberekben a nemtetszés érzését válthatja ki.
Igazából meg azt mondom,hogy szarjál le mindenkit... ha te így érzed jól magad a bőrödben,akkor maradj csak ilyen,senki nem ér annyit h változtass ha Te nem érzed zsükségét:). Még megengedhetsz magadnak egy kései kamaszkort:D
insomma... nem vagy ocsmány, kell pár év míg beérsz, de nagyon jók az alapjaid:)
üdv!
én sose fogok felnőni:D
ugyanolyan nagy idióta vagyok 14 éves korom óta.
szóval itt olyan a társaság h csak a hülyeségmegy:D
ja de am mostanáig olvastam a többi kérdést és esett le h nemirtam ide h gondolkodtam a másik oldalra is 1 PC vel:S
de akkor ez bukó nem?
nemtom mér van de sok embert ismerem
a Fiúk közül akiket ismerek kb mindegyik meghalna 1 emó csajért mer szerintem is gyönyörűek:D
de a lányoknak nem jön be ha emo nem?
én nem vok emo csak ilyen a hajam mer nem hallgatok valami könnyű zenét azt ilyen lett
Szerintem tök buli:D:D
<333:D
mer milyen az írásom??
egymást követik a betűk?:D
szerintem ez elég elterjedt dolog manapság:D
vagy te még barlang rajzolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!