Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg szemétség volt, vagy miért érzem magam ilyen furán?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal, előtte nem ismertem, nagyon nyomult h tetszem neki meg minden és randiztunk 1X. Nem az esetem, nekem teljesen más pasik jönnek be, de volt benne vmi ami miatt mégis tetszett, szal belementem a randiba. De bár jól sikerült rájöttem én nem akarok tőle semmit. Kedves srác, de nem illünk össze és megtudtam róla olyasmit amiről tudom, hogy nem tudnám tolerálni egy kapcsolatban. Szal megmondtam neki h nem akarok tőle tovább semmit. Sztem ez így volt korrekt, de vmiért mégis rosszul érzem magam az egész miatt. Mi bajom van?2011. jan. 3. 19:10
1/8 anonim válasza:
milyen dolgot tudtál meg?
részletesebben?
2/8 A kérdező kommentje:
Lényegtelen. Nem is vettem bele az indoklásba, hogy amiatt nem akarok tőle semmit, igazából ez csak egy dolog volt a többi mellett amiért nem. A lényeg az hogy nem ismertem, találkoztam vele, megismertem kicsit, nem jött be és nem akarok tőle semmit, ezt megmondtam, sztem ez korrektebb volt mintha hitegetem még egy darabig. Mert ő komolyan gondolkodott velem kapcsolatban és nem akartam h beleélje magát, mikor én már tudtam h részemről ez nem oké. De valamiért mégis rossz érzésem van az egésszel kapcsolatban, pedig ésszel átgondolva nem látok semmi rosszat dologban.
2011. jan. 3. 19:22
3/8 anonim válasza:
ez igy volt korrekt. nincs okod lelkiismeretfurdalásra.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs, de mégis azt érzek, csak nem tudom miért. Ésszel felfogom h akkor kellene lelkiismeret furdalásomnak lennie, ha ezt most nem zárom le hanem, hagyom hogy beleélje magát. Csak szar érzés h most miattam szomorú kicsit.
2011. jan. 3. 21:48
5/8 anonim válasza:
Most rossz neki, mert nem jöttetek össze, de hidd el értékeli az őszinteségedet. Jobb, mintha megjátszottad volna magad és beleéli magát. Egyikőtöknek sem lett volna jó.
26F
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem kell rosszul érezned magad. Van olyan, hogy nem jön össze...velem hasonló történt. Volt egy srác, nagyon kedves volt hozzám, hozott nekem egyszer egy szál rózsát. Én nemet mondtam neki. Aztán én is nagyon rosszul éreztem magam, ahányszor ránéztem a rózsára, iszonyúan sajnálni kezdtem a srácot. Aztán másnap mégis igent mondtam neki, mert sajnáltam,félig pedig a barátaim unszolására. De akkor is rosszul éreztem magam, mert mégsem akartam belemenni, pedig nagyon aranyos a srác. Tehát mégis visszamondtam neki. Utána tudtam meg a srác tesójától, hogy ez nagyon rosszul esett neki...úgyhogy hidd el, Te csináltad jól!
7/8 A kérdező kommentje:
Én is így éreztem korrektnek. De megnyugodtam, hogy mások szerint is így cselekedtem helyesen. köszönöm
Majd igyekszem elfelejteni a dolgot.
2011. jan. 5. 13:35
8/8 anonim válasza:
Szerintem a srác is tudta, hogy nem sok esélye van nálad, ez azért látszik az emberen. Inkább örül szerintem, hogy adtál neki egy esélyt, és emiatt biztosan jó véleménye van rólad, plusz őszinte is voltál vele és nem szédítetted tovább. Nincs ok lelkifurdalásra sztem, te megtettél mindent, a srác meg majd talál valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!