Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Kezdeményezzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kezdeményezzek én? Vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

az egész a leírt történet folytatása... tanácsokat kérek...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

kezdeményezzek v. ne... v. a korizás már annak számít??? v. van valami jobb ötletetek?

áhh...egyszerűen szétrobban a fejem... mag végig rá gondoltam...

2011. jan. 2. 22:56
1 2
 1/14 Madmax12 ***** válasza:

"Minél inkább akarod,annál kevésbé fog sikerülni."

Szerintem te görcsösen akarsz vele összejönni.

Ha tanácsolhatnék valamit,én a te helyedben félre hívnám,(ikola,utca,...stb.)hogy szeretnék beszélni vele,elmondanám,hogy a multkor nem mondtam igazat,és valolyában ő tetszik,és el szeretnélek hívni....... pl.:mozi,séta,korizni...nem tudom,amit ő is szeret .

A többi pedig szerintem kialakul,ha ő is szimpatikusnak talál,nem fog nemet mondani,de MINDENKÉPPEN PROBÁLD MEG,

hidd el,hogy kár elszalasztani a lehetőséget,később bánni fogod.Sok síkert kívánok!

2011. jan. 2. 23:37
 2/14 A kérdező kommentje:

köszi:)

de ha elhívom korizni és ott mondom meg (félrehívom)???

2011. jan. 3. 11:25
 3/14 anonim ***** válasza:
jajnéé..inkább ne kerdezz ra,mert a fiuk szeretik,ha ők a valakik,és ha te kerdezed meg,akk kinosan erezheti magat.leheth nemet mond.......de nyugodtan szervezz programokat vele....
2011. jan. 4. 14:33
 4/14 A kérdező kommentje:
okéés
2011. jan. 4. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
egy üveg sör... ezen még nem vagyok túl... és ezt te italnak nevezed...
2011. jan. 4. 15:13
 6/14 anonim ***** válasza:
igen azt a sörös dolgot énse értem :D hány évesek vagytok (átlag is jó:) )?
2011. jan. 4. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:

pizsibuli volt???

Az írásod alapján még egy amolyan 5 évet várj és golyó érett leszel a dolgokhoz XD

szerintem várj 40 éves korodig!!!:) dehogy is tegyél lépéseket!!!!!!

2011. jan. 4. 16:21
 8/14 anonim válasza:

Kezdeményezz! Nem veszíthetsz vele semmit! :)

Én is ezt fogom csinálni!Csak elkezdeni nehéz :$

2011. jan. 4. 22:07
 9/14 A kérdező kommentje:

oké köszi utolsó...:) igazad van abban, hogy nehéz, de amikor benne vagy, már nem lehet megállítani, mert rosszul sül el:) sok szerencsét neked is:)

a sörös dolgot azért írtam mert számítottam rá hogy ha nem akkormegkerdezitek hogy részegek voltunk stb. ... úgyhogy azzal engem ne b@sztassatok...

2011. jan. 6. 09:53
 10/14 anonim válasza:

Köszi remélem öszejön. Semmiképp nem msn-en mondom el, hanem személyesen. Még elhívni is nehéz lesz :$

De most külföldön van, január végén jön haza, addig felkészülök lelkileg :))

Majd írd meg h mi volt! :P

2011. jan. 6. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!