Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdeményezzek én? Vagy inkább ne?
az egész a leírt történet folytatása... tanácsokat kérek...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
kezdeményezzek v. ne... v. a korizás már annak számít??? v. van valami jobb ötletetek?
áhh...egyszerűen szétrobban a fejem... mag végig rá gondoltam...
"Minél inkább akarod,annál kevésbé fog sikerülni."
Szerintem te görcsösen akarsz vele összejönni.
Ha tanácsolhatnék valamit,én a te helyedben félre hívnám,(ikola,utca,...stb.)hogy szeretnék beszélni vele,elmondanám,hogy a multkor nem mondtam igazat,és valolyában ő tetszik,és el szeretnélek hívni....... pl.:mozi,séta,korizni...nem tudom,amit ő is szeret .
A többi pedig szerintem kialakul,ha ő is szimpatikusnak talál,nem fog nemet mondani,de MINDENKÉPPEN PROBÁLD MEG,
hidd el,hogy kár elszalasztani a lehetőséget,később bánni fogod.Sok síkert kívánok!
köszi:)
de ha elhívom korizni és ott mondom meg (félrehívom)???
pizsibuli volt???
Az írásod alapján még egy amolyan 5 évet várj és golyó érett leszel a dolgokhoz XD
szerintem várj 40 éves korodig!!!:) dehogy is tegyél lépéseket!!!!!!
Kezdeményezz! Nem veszíthetsz vele semmit! :)
Én is ezt fogom csinálni!Csak elkezdeni nehéz :$
oké köszi utolsó...:) igazad van abban, hogy nehéz, de amikor benne vagy, már nem lehet megállítani, mert rosszul sül el:) sok szerencsét neked is:)
a sörös dolgot azért írtam mert számítottam rá hogy ha nem akkormegkerdezitek hogy részegek voltunk stb. ... úgyhogy azzal engem ne b@sztassatok...
Köszi remélem öszejön. Semmiképp nem msn-en mondom el, hanem személyesen. Még elhívni is nehéz lesz :$
De most külföldön van, január végén jön haza, addig felkészülök lelkileg :))
Majd írd meg h mi volt! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!