Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezzek vagy inkább ne?
17 éves lány vagyok és van egy fiú aki eléggé megtetszett.Ez ugy történt hogy elmentünk barátnőmmel bulizni és megismerkedtem az ő haverjával.Na most buli után sokat beszélgettem vele elkérte az msn em stb... Ez történt nyár végén és mostanra már alig beszélünk.Multhéten össze futottunk egy buliba ott váltottunk pár szót. De nem beszélünk mostanába msn en ha ráirok válaszol de semmi komoly, ő meg nem ír rám..Szerintetek félénk vagy csak nem érdeklem?Elhivjam én avgy inkább hagyjam?
Előre is köszi a válaszokat(K)
Nem érdekled ez biztos. Nem keres téged...csak válaszolgat. Ha érdekelnéd akkor keresne valamilyen szinten.Félénk? Dehogyis. Elkérte az msned vagyis beszéltetek de már nem vagy alig. Vagyis ha akarsz tőle valamit akkor ahhoz a helyzetet neked kell megteremteni. Pl ha elhívod valahova...
Jakomo 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!