Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik "módszer" jobb?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már egy ideje tetszik, de sehogy nem tudok vele beszélgetni. Kicsit félős vagyok, de ez most mindegy.
Szóval van egy lazább csoport ahova járok (nem piások!!). Ott gyakran látom...
Ha valahogy mégis ráveszem magam és odamegyek hozzá akkor csak lazán beszélgessek vele, vagy valahogy (pl: egy két bókkal) tudassam vele, hogy járni akarok vele?
Szóval: Csak barátkozzak az elején vagy inkább udvaroljak?
2011. jan. 1. 21:42
1/9 anonim válasza:
Először barátkozz vele, és mikor már érzed, hogy szimpatikus vagy neki, akkor udvarolj :) Az én barátomnak így sikerült meghódítania engem 3 év után :) 20/L
2011. jan. 1. 21:46
2/9 anonim válasza:
először is nyugi :D, csak add önmagadat ha tetszel neki akkor észre fogod venni, meg ha egy társaságban mozogtak akkor úgy is vissza hallod, ha tetszel neki akkor lehet kicsit jobban nyomulni, meg elhívhatod valamerre 2esben, sok sikert
2011. jan. 1. 21:48
3/9 A kérdező kommentje:
3 év? :O Húú ha, akkor nem szabad feladnom. Kitartónak kell lennem...
2011. jan. 1. 21:54
4/9 Gishart válasza:
A lényeg, hogy ne izgulj és add önmagad. A második talán fontosabb, mert később úgy is kiderül, ha nem magadat adtad:D És az általában probléma:)
2011. jan. 1. 22:01
5/9 anonim válasza:
előbb barátkozz! ismerd meg, legyenek közös témáitok. Persze hazakísérheted ha útba esik, vagy előre engedheted az ajtóban. A lényeg, hogy ne támadd le egyből, hogy tetszik neked. ; )
A helyzet majd adja magát! : D
2011. jan. 1. 22:18
6/9 anonim válasza:
Bocsi, hülyeséget írtam :D Nem tudom, hogy akartam írni, de biztos nem így :D Szóval nem 3 év után, hanem így sikerült meghódítania és azóta 3 év telt el és még mindig együtt vagyunk :D Nah de hogy kicsit konkrétabbat írjak: mikor megismerkedtünk (egy közös barát szülinapi buliján) sokat beszélgettünk és kiderült, hogy mindketten imádunk korcsolyázni, így megbeszéltük, hogy legközelebb mindketten kimegyünk és tudunk megint beszélgetni. Szóval simán "barátian" közeledett felém a barátom, és nem randizni hívott egyből. Aztán a koris találkozás után már nagyon belehabarodtam (több órát átbeszélgettünk), és utána kezdett udvarolni- eljött elém a suliba, kedves sms-eket küldött (azok is szép fokozatosan váltak barátiból udvarlóssá, majd szerelmessé...), aztán elhívott randizni stb... Szerintem próbálkozz valami hasonlóval :) első voltam
2011. jan. 1. 22:25
7/9 anonim válasza:
Ha egy fiú/férfi/pasi odamegy egy lányhoz/nőhöz, akkor akar valamit. Tehát ezt teljesen felesleges közölnöd vele. Ha nem tetszene, akkor nem mennél oda.
Csak lazán.
2011. jan. 1. 22:59
8/9 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá, és ne izgulj!! Először is valami hétköznapi dologgal kezdd a beszélgetést, mint például hogy van...aztán jön a többi magától, meglátod!!
2011. jan. 1. 23:17
9/9 anonim válasza:
Nos, igazán csak akkor tudok segíteni, hogyha tudom hány éves vagy!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!