Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek tetszene ha barátnötök igy öltözne? Képek
lent
Figyelt kérdés
vagy ilyen öltözködésü szoba se jöhetne? mit gondoltok az ilyen ruhákrol? 50-es évekbeli
utolsona: irtad bisex vagy.van barátnöd?ha nincs irhatsz rám privátot
énnem tudok rád privátot irni :(
2011. jan. 2. 18:34
13/19 anonim válasza:
Bocsi de van valakim.
2011. jan. 2. 20:44
14/19 Bekő Tóny válasza:
nem olyan rosszak ezek, csak szerintem vegyél fel sokkal-sokkal rövidebb ruhákat..
2011. jan. 3. 21:26
15/19 anonim válasza:
csak nekem nem tölti be a képeket?
2011. jan. 3. 21:39
16/19 anonim válasza:
Igaz én lány vagyok, de sztem nem az a lényeg h valaki milyen ruhát hord, hanem hogy az passzoljon a személyiségéhez, a lényéhez. Pl van egy barátnőm akinek van egy ilyen piros alapon fehér pöttyös nyári ruhája és tök aranyos benne, olyan kis bohókás, de az egész csajszi olyan, és nagyon jól áll neki. Múltkor kölcsönadta egy másik barátnőnknek, aki teljesen más személyiség, csinos volt ugyan benne, de látszott rajta hogy kicsit feszeng, meg nem tudja magát úgy elengedni benne, és amúgy nem is olyan ruhákat szokott hordani. Szóval ismerve őt nagyon erőltetett volt és bár az alakját nagyon szépen kiemelte és csini volt, de vhogy mégse ő volt. Tehát nem a ruha a léyneg hanem az h ki viseli, és h az illető tudja viselni.
2011. jan. 3. 22:12
17/19 anonim válasza:
én nagyon szeretem az ilyeneket és a barátomnak is nagyon tetszik.
22/L
2011. jan. 3. 22:19
18/19 anonim válasza:
Az első hajas videón az a csaj nagyon bejön nekem. A másikon olyan 7 percnél a csajnak a sminkje tetszik. A smink is bejön. A ruháknál van pár amit inkább nemlátnák,a többi viszont türhető és szép darab.
2011. jan. 3. 22:25
19/19 Altair1191 válasza:
Kinek mi. Nekem speciel nem. De biztosan van akin jól áll meg akinek bejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!