Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk nektek tetszene ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk nektek tetszene ha barátnötök igy öltözne? Képek lent

Figyelt kérdés

vagy ilyen öltözködésü szoba se jöhetne? mit gondoltok az ilyen ruhákrol? 50-es évekbeli

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/4149-Vintage%201940s%20halter%20dress.html

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/daydresses-3138-rayon-1940s-floral.html

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/D4007-junior-house.html

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/D3044-Applique-Navy-Pink.html

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/3353-varga%20sundress.html

www.dressingvintage.com/vintage-womens/dresses-and-suits/day/3107-JOHN%20DOYLE%20BISHOP.html

ilyen haj: tekerjétek a legvégére ott lesz a kész haj :

www.youtube.com/watch?v=6trY75rQJ98

www.youtube.com/watch?v=q6RcY1HS-78

smink :

www.youtube.com/watch?v=18ha-IHJPiM

2011. jan. 1. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Nemnagyon...
2011. jan. 1. 16:27
 2/19 A kérdező kommentje:
ja és piros köröm + magasarku mindennap
2011. jan. 1. 16:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

hát barátnőm alkatából kifolyólag nem fog igy öltözködni, egyáltalán nem ilyen. alacsony az ilyen ruhákhoz :)

amúgy ha arra gondolsz hogy egy lány akin ezek jól állnak bejönne e akkor igen, szerintem tetszene ez a stilus. de most akkor se kéne, mer van akit szeretek :)

2011. jan. 1. 16:32
 4/19 anonim ***** válasza:
50%
hááát, nem igazán
 5/19 Canadian Idiot válasza:
50%
Nőies :) Ha fiú lennék akkor elfogadnék egy ilyen barátnőt :)
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nincs barátnőm, de amúgy nekem tetszik a frizura, sőt nagyon is. A smink már fúj, azt nem:S a ruhákat nem tudtam megnézni, hibásnak találta az oldalt.
2011. jan. 1. 16:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

A 3,4,5-ös képeken látható ruhák most is elmennek,Sőt láttam is nyáron pár lányon ilyeneket.

Az 50-es években hordott ruhákkal,stílussal nincs semmi baj.Egyszer úgyis visszafog jönni mint retro divat,akár idén nyáron is.De a vele járó smink,és haj az valami borzalmas..

Örülnék neki,ha a barátnőm hordana 50-es évi divat ruhákat,de a smink és a csúnya haj ne legyen.

25/F

2011. jan. 1. 16:36
 8/19 A kérdező kommentje:

a ruháknál ha jobb oldalra alul : for larger photos

click here feliratra kattintotok minden oldalrol megtudjátok nézni a ruhát

2011. jan. 1. 16:38
 9/19 anonim ***** válasza:
46%

hát nyáron felőlem öltözködjön így.

de ez a piros köröm + magassarkú mindennap...ez minek??? mért nem lehet néha nem magassarkút és nem piros körmöt viselni?

2011. jan. 1. 18:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Ruha bejövős, smink egyáltalán nem tetszik, haj meg olyan "eh", valakinek lehet jól áll, valakinek lehet, hogy szörnyű. Próbáld ki úgy milyen, nekem kifejezetten Tolvai Renáta haja tetszett nagyon :D
2011. jan. 1. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!