Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Azt mondják nem vagyok csúnya de a legszebb sem de most van egy lány aki tetszik és magamba beszéltem hogy nem jövök be neki. Ilyenkor mit csináltok, csináltatok?
2010. dec. 31. 13:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én nem szoktam magamban beszélni.
2010. dec. 31. 13:58
 2/12 A kérdező kommentje:
én se arra mondtam hogy magamban beszélek hanem hogy bebeszéltem
2010. dec. 31. 13:59
 3/12 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mondd el neki, baj nem nagyon lehet, max 1 csak hülyének néz. Ennyit megér, ha tudni akarod az igazságot.
2010. dec. 31. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Hát.. Ha bebeszélted akkor úgymond "beszéld is ki magadból" Gondolj bele. Te egy különleges ember vagy, van benned olyan dolog ami másban nincs, legyél bátor és próbáld meg. Mit veszítesz vele ? Lehet azt mondja ő is így érez. Legyél már kicsit magabiztosabb ! Sok sikert ! :D
2010. dec. 31. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá és mondd meg neki hogy tetszik, mit veszíthetsz? Vegyél erőt magadon lehet, hogy neki is tetszel! És ne beszélj be hülyeségeket, mert ha meg sem próbálod !? :)))
2010. dec. 31. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:

jajj na ne máááár.legyél már egy kicsit férfi.

ha ennyire szégyenlős vagy,akkor először vedd fel msn-re.ráírsz,h nem baj -e ,h felvetted,ő úgyis azt mondja,h nem,elkezdtek beszélgetni.aztán már odamehetsz hozzá suliban is és ha elutasítónak találod a viselkedését,akkor leállsz és AKKOR tudod meg,hogy nem jöttél be neki.ennyi a recept

ha bevállalósabb lennél azt mondanám,h hívd meg suli után egy forrócsokira vagy vmi.

2010. dec. 31. 14:10
 7/12 A kérdező kommentje:

kösz!

megpróbálom

2010. dec. 31. 14:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Most bebeszélted magadnak, vagy úgy érzed, hogy nem jössz be neki? Aszerint kapsz ugyanis válaszokat. Mert ha bizonyos jelekből az érdeklődés teljes hiányát tapsztalod, akkor lehet, hogy nem csak bebeszélted.
2010. dec. 31. 14:13
 9/12 A kérdező kommentje:
én úgy érzem hogy csak bebeszéltem
2010. dec. 31. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

XD ajj te :D:D:D:D

megsúgok egy titkot.

A lányok azt szeretik,hogyha a fiú kezdeményez!

Manapság ez mégjobban kell a lányoknak,mert márcsak puhány pasik mászkálnak...vagy beképzelt k*ök,akikhez odamennek a lányok,akik aztán sírnak,hogy nincsnek megbecsülve.

hidd el nekem,ha próbálkozol akár a személyes meghívással,akár msn-en nem fog nyílvánosan elküldeni(hacsak nem egy érzéketlen kis liba,ebben az esetben foglalkozni sem érdemes vele)

én szorítok:)

2010. dec. 31. 14:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!