Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik? Tudom, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik? Tudom, már vagy ezer ilyen "tetszem neki? " kérdés van, de nagyon idegesít ez a helyzet.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki az osztálytársam, és mikor egy osztályba kerültünk, folyton bámult, oda ült, ahova én, kedveskedett, stb. Én viszonoztam ezt, de aztán hirtelen bunkó lett velem, fellökött a folyosón, stb. Akkor úgy döntöttem, nem fog érdekelni, és később megtetszett egy másik srác. Aztán egy évvel később megint elkezdte ezt a kedveskedős, nézős dolgot, kérdezgetett, oda ült, ahova én, folyton ott volt, ahol én, még a haverjai is hívták de inkább téblábolt körülöttem. Aztán mikor kedves voltam, közeledtem felé, megint elkezdett bunkóskodni. Kezdem nem érteni a dolgot. Nagyjából 2 éve játsszuk ezt...
2010. dec. 28. 23:35
1 2
 11/15 emlya ***** válasza:

Velem is több évig kedves volt egy srác, sőt túl kedves, annyira h totál belezúgtamm, aztán kiderült, maikor haverom mondta neki, h van barátnője. Na szép. Kiakadtam.

Ne törödj vele, ha tényleg akar valamit majd elhiv randizni vagy ilyesmi, ha meg nem akor találsz jobbat. Csak ne agyalj rajta sokat, mert belzúgsz és a zived bánja. Komolyan mondom én már tapasztaltam. Lehet cak azért kedves, h mások jól kinvesenek, nálam ez volt a zitu, bár négyzemközt is jófej volt. Nem éri meg. Ha akar valamit úgyis lép!!!

2010. dec. 28. 23:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Hát leginkább rá hasonlítok (:

[link]

2010. dec. 28. 23:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Uolsó: köszönöm kedves vagy (: sajnos a belezúgás rész már rég megvolt /: de majd túlleszek rajta (: köszönöm mindenkinek =)
2010. dec. 28. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
enis volt hogy belezugtam egy csajba jartunk 2 hetig oszt elhagyot en levoltam hangolva 3 hetig mikor lattam elkapott a siras de azota is.......nagyon belezugtam akkor es...ne zugj bele nagyon mert megjarod
2010. dec. 29. 00:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos kicsit több mint 2 év alatt sikerült belezúgnom :/ de volt már ennél rosszabb is, tehát túl fogom élni (: az a legrosszabb, hogy van egy másik srác, akinek tetszem (ő mondta) de én elutasítottam, mert nem tudnék úgy gondolni rá. Nagyon jó barátom, fontos számomra de csak mint barát.. és hasonlón megy keresztül mint én, ráadásul miattam...:/
2010. dec. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!