Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehetek még valamit, vagy próbáljam meg elfelejteni?
Volt egy srác, jó 3 évig voltam belé szerelmes. Ő persze nem tudott rólam. 3 évvel ezelőtt azt mondtam, hogy kész, ennyi, msnen elmondtam neki, és ezzel le is zártam. Utána nem is láttam. Szép lassan elfelejtettem.
Aztán vasárnap megint láttam... És hát visszajöttek az érzések. Azt hiszem, megint sikeresen belezúgtam. De nem akarok. Mert nem is ismerem.
Amikor lezártam vele a dolgot, mondta, hogy amúgy se lenne alkalmas, mert van barátnője. Most nem tudom, van-e.
Megtaláltam facebook-on is, bár alig van róla valami.
Ő volt nekem az első nagy szerelmem, és bár azt hittem, lezártam a dolgot, amint látom, még mindig nem vagyok túl rajta...:(
Gáz lenne, valahogyan a "közelébe kerülni"? Azaz előlről kezdeni az egészet? Vagy úgy is ugyanaz lenne a vége?
Valamiért olyan nehéz lemondanom róla...:(
20L
én 12 évesen szerettem bele egy srácba és 15 éves koromig nem telt el nap hogy ne emésztettem volna magam miatta...
KERÜLD EL A FÁJDALMAT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!