Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jártatok már a budavári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már a budavári szerelem labirintusban randin? Milyen volt?

Figyelt kérdés
Én most ezzel szeretném meglepni a párom szülinapján, kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2010. dec. 28. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%
Erről még nem is hallottam,hol található ez??Engem is érdekelne..
2010. dec. 28. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekli őt a téma, tehát a régi dolgok, műalkotások (szobrok, rajzok) akkor szerintem tetszeni fog neki. 15évesen elmentem az akkori barátommal, nekem jó élmény volt. Érdekes is egyrészt, másrészt különleges, hogy ketten félhomályban sétálgattok, meg zene is szólt olyan ősemberes. Tehát összességében én ajánlani tudom :) Jó szórakozást!

Ja hány évesek vagytok, azért azt megkérdezném?

2010. dec. 28. 15:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mint a kérdésből kiderül a budai várban.... áááá

[link]

Voltam már ott randin, kicsit többre számítottam, de a lényeg, hogy nagyon jó élmény volt. Merem ajánlani ennek ellenére.

4/13 anonim ***** válasza:
100%
Google: budavári labirintus
 5/13 A kérdező kommentje:

27 évesek :) vagy szted akkor már "öregek" vagyunk ehhez?:) Nem tudom, hogy melyik korosztálynak jó igazán a hely, mivel írtad, hogy te 15 évesen voltál, de szeretném megnézni.

A budai várban van amúgy, itt a honlap: www.labirintus.com

2010. dec. 28. 15:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Akkor sztem elmegyünk. :)
2010. dec. 28. 16:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem, még nem. De nem is fogok szerintem, mert nem akarom úgy végezni, hogy a vár rám omlik. :D
2010. dec. 28. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem ez nem annyira korfüggő, bár nílván 60 évesen nem olyan hangulatos hely. A mostani párom 29 éves és Vele is szeretnék elmenni. Nem hiszem, hogy öregek lennétek hozzá :) aranyos kis hely
2010. dec. 28. 22:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Nektek is jó szórakozást! :)
2010. dec. 28. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Mindjárt indulok oda és ha megérkeztem, beszámolok.
2010. dec. 29. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!