Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnák vele összejönni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák vele összejönni? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és akarok vele járni de nem merem neki megmondani.. Ugyanis ő idősebb nálam 2 évvel de ugyan olyan magasak vagyunk(ez is számít ha jól tudom). Én 13 éves vagyok Ő pedig 15 és neki már volt pasija meg minden de nekem még nem volt olyan komolyabb kapcsolatom... Ez az egyik probléma..

A másik az, hogy ha véletlen össze is jönnék vele akkor csókolózás stb. és azt se tudok..Amúgy pedig nagyon jóba vagyok vele mindig megölel stb. meg puszi-puszi ...

Köszi a válaszokat :-) 13/F

2010. dec. 27. 21:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hát figyi az magátol jön dobj fel vmi témát :D aztán jön az magátol b**ki én 1 csajjal telon 8 orát dumáltam :D... :D nah a lényeg bármiröl pl miket szeret csinálni v mien zenéket szeret v milyen helyeket szeret stb :) aztán majd késöbb megmondod neki h érzel iránta vmit és h ö is érez e vmit irántad... de ezt nem aznap rávágod neki hanem szépen lassan .. :) aztán hajráá
2010. dec. 27. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
14/F :)
2010. dec. 27. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor talán van esélyed.
2010. dec. 28. 08:29
 14/18 kovpet ***** válasza:

Nézd. Írásban, ráadásul egy címben nákozol, majd az ABBÁ-t emlegeted. Aztán csodálkozol, ha belinkelnek egy nyelvtankönyvet vagy facepalmot :)

Szerinted a fenti lesz a nagyobb gond, vagy az, hogy nem tudsz csókolózni 13 évesen?

2010. dec. 28. 11:43
 15/18 A kérdező kommentje:
szerintem mmind a 2 :D
2010. dec. 28. 11:54
 16/18 kovpet ***** válasza:

A második biztos nem, nyugi :)

Az amúgy is fog menni magától, csak ne akard megváltani a világot az első csókkal. Csak nyugodtan, egyszerűen.

2010. dec. 28. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem próbálkoznék a helyedben. A tinilányok nagyon-nagyon ritkán jönnek össze fiatalabb fiúkkal... és egyébként is, 13 évesen még tanuljál, ne csajozz. Nem vagyok prűd, sem konzervatív, de ennyi idősen nem egy 15 éves lány meghódítása való neked.
2011. jan. 6. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nagyon sok a 2 év korkülönbség a lány javára. :( Legalábbis én még ilyet nem hallottam. 10 év múlva nem számítana, de most még tényleg sok. :(
2011. jan. 6. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!