Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák vele összejönni? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és akarok vele járni de nem merem neki megmondani.. Ugyanis ő idősebb nálam 2 évvel de ugyan olyan magasak vagyunk(ez is számít ha jól tudom). Én 13 éves vagyok Ő pedig 15 és neki már volt pasija meg minden de nekem még nem volt olyan komolyabb kapcsolatom... Ez az egyik probléma..
A másik az, hogy ha véletlen össze is jönnék vele akkor csókolózás stb. és azt se tudok..Amúgy pedig nagyon jóba vagyok vele mindig megölel stb. meg puszi-puszi ...
Köszi a válaszokat :-) 13/F
2010. dec. 27. 21:37
1/18 anonim válasza:
hááát elég kicsi az esély rá hogy összejössz vele :D
3/18 anonim válasza:
Ha jóban vagytok, akk talán meg kéne neki mondanod, h tisztázzátok, mert aztán egyre kínosabb lesz vele csak barátként bánni. De tényleg ne várj ettől sokat, mert aztán, ha mindenfélét beleképzelsz, és beleéled magad, nagyon fog fájni, ha elutasít.
4/18 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de esélytelen :)
És nem tudnák, hanem tudnék ;)
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igaz nagyon szerelmes voltam/vagyok belé de akkor nem is nagyon próbálkozok..
2010. dec. 27. 21:52
7/18 A kérdező kommentje:
Értem én értem én, hogy egy próbát megér csak nem tudom mit mondjak neki.. Abba biztos, hogy nem interneten keresztül
2010. dec. 27. 21:57
8/18 A kérdező kommentje:
Abba biztos vagyok*
2010. dec. 27. 21:57
9/18 anonim válasza:
Hali! a csók az egy olyan dolog aminek utána nézel neten, elolvasod és sok mindent megtudsz, de élesbe nem annyira segít rá, a csók lényege, hogy élj a pillanatnak :)A tapasztalat teszi a mestert. A másik meg 2 év korkülönbség hát igen.. 1 próbát megér :) ha nem sikerül ne búsulj leszel még szerelmes:) aztán hajrá :) 14/F
10/18 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki?
2010. dec. 27. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!