Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnák vele összejönni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák vele összejönni? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik és akarok vele járni de nem merem neki megmondani.. Ugyanis ő idősebb nálam 2 évvel de ugyan olyan magasak vagyunk(ez is számít ha jól tudom). Én 13 éves vagyok Ő pedig 15 és neki már volt pasija meg minden de nekem még nem volt olyan komolyabb kapcsolatom... Ez az egyik probléma..

A másik az, hogy ha véletlen össze is jönnék vele akkor csókolózás stb. és azt se tudok..Amúgy pedig nagyon jóba vagyok vele mindig megölel stb. meg puszi-puszi ...

Köszi a válaszokat :-) 13/F

2010. dec. 27. 21:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hááát elég kicsi az esély rá hogy összejössz vele :D
2010. dec. 27. 21:38
 2/18 anonim ***** válasza:
Tudnák? Kik?
2010. dec. 27. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagytok, akk talán meg kéne neki mondanod, h tisztázzátok, mert aztán egyre kínosabb lesz vele csak barátként bánni. De tényleg ne várj ettől sokat, mert aztán, ha mindenfélét beleképzelsz, és beleéled magad, nagyon fog fájni, ha elutasít.
2010. dec. 27. 21:45
 4/18 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de esélytelen :)

És nem tudnák, hanem tudnék ;)

2010. dec. 27. 21:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igaz nagyon szerelmes voltam/vagyok belé de akkor nem is nagyon próbálkozok..
2010. dec. 27. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
Egy próbát azért megér.
2010. dec. 27. 21:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Értem én értem én, hogy egy próbát megér csak nem tudom mit mondjak neki.. Abba biztos, hogy nem interneten keresztül
2010. dec. 27. 21:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Abba biztos vagyok*
2010. dec. 27. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Hali! a csók az egy olyan dolog aminek utána nézel neten, elolvasod és sok mindent megtudsz, de élesbe nem annyira segít rá, a csók lényege, hogy élj a pillanatnak :)A tapasztalat teszi a mestert. A másik meg 2 év korkülönbség hát igen.. 1 próbát megér :) ha nem sikerül ne búsulj leszel még szerelmes:) aztán hajrá :) 14/F
2010. dec. 27. 22:03
 10/18 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki?
2010. dec. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!